Він феноменальний боєць – Ентоні Джошуа після перемоги над Валліном назвав фаворита бою Ф’юрі та Усика

Оскільки про довгоочікуваний бій Ентоні Джошуа з Деонтеєм Вайлдером, судячи з усього, можна забути після того, як Вайлдер сенсаційно програв Джозефу Паркеру одностайним рішенням суддів, усі погляди суперважкої ваги звернулися до Тайсона Ф’юрі та Олександра Усика
Ентоні Джошуа зробив прогноз на бій Тайсона Ф'юрі та Олександра Усика. Фото - ringside24.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, пара битиметься за корону беззаперечного чемпіона 17 лютого, що стало можливим завдяки входу Усика в дивізіон і отримання всіх об’єднаних титулів Джошуа після двох перемог над ним.

Виступаючи на прес-конференції після бою з Валліном, Джошуа пішов далі, ніж просто підтримав свого колишнього суперника, він заявив, що буде присутнім на бої і буде бажати йому перемоги.

Я постараюся бути тут. Я, як правило, не ходжу на багато боїв, але Саудівська Аравія показує справді хороші шоу, це культовий бій, тому я спробую приїхати сюди з командою.

Я думаю, що це буде дуже, дуже хороший бій. Буду відвертим – я схиляюся до Усика. Але хто знає? Вони обидва на піку своєї форми. Я бажаю їм добра. Сподіваюся, вони проведуть чудові тренувальні збори.

Усик Ф`юрі
Фото – boxing-social.com

Потім у розмові з Boxing Social «AJ» ще більше хвалив українця після їхніх 24 спільних раундів.

Я бився з Усиком, я вважаю, що він феноменальний боєць, і він має чудову команду навколо нього. Тому що ти настільки ж хороший, як і твоя команда. Після того, як я був на рингу з ним і вивчав його, продовжую вивчати його зараз, я думаю, що він є тим, хто стане суперчемпіоном, мабуть, тому, що я двічі відчував його лідерство та майстерність в рингу. Я думаю, що він вищого рівня.

З огляду на положення про матч-реванш для бою за чотири пояси, є хороші шанси, що Джошуа, який переміг Отто Валліна в п’яти раундах цими вихідними, отримає вигоду від того, що один із титулів стане вакантним після першого бою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ентоні Джошуа може повернутись на вершину світового боксу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *