Колишній тренер Ентоні Джошуа заявив, що той може перемогти Олександра Усика в їх третьому бою

Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія зробив попередній прогноз щодо можливого бою між Ей-Джеєм і чинним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком
Колишній тренер Ентоні Джошуа прогнозує третій бій Ей-Джея і Олександра Усика. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», у 2021 році Джошуа програв Усику титули WBA, WBO та IBF, завершивши своє друге чемпіонство лише після одного захисту титулу. Намагаючись повернути пояси, британець застосував своє положення про реванш і кинув давнього тренера Роба МакКракена на користь Гарсії.

На жаль для обох, незважаючи на кращий виступ, Джошуа не зміг повернутись на трон суперважкої ваги та програв роздільним рішенням суддів у Саудівській Аравії.

Однак Джошуа може отримати шанс знову помститися за ці поразки, оскільки він має хороші позиції в IBF і може бути викликаний як обов’язковий претендент пізніше цього року проти Філіпа Хрговіча.

В інтерв’ю Boxing Social Гарсія заявив, що Джошуа здатний перемогти після вражаючого виступу проти Отто Валліна минулого тайм-ауту.

Він другий найталановитіший боєць у [важкій вазі], такий великий потенціал, такий великий, такий сильний, але йому потрібна була ця впевненість, і я думаю, що останній бій [проти Отто Валліна] показав йому, що його місце там.

Незважаючи на те, що він програв Усику, він повинен думати, що він найкращий, і я не здивуюся, якщо він переможе Усика в третьому бою, тому що він бився добре.

Усик Джошуа
Фото – boxing-social.com

Але перед будь-яким гіпотетичним боєм Усик зустрінеться з Тайсоном Ф’юрі 17 лютого, а Джошуа зустрінеться з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну 8 березня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ентоні Джошуа після перемоги над Валліном назвав фаворита бою Ф’юрі та Усика

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *