Ентоні Джошуа надіслав чітке повідомлення Тайсону Ф’юрі перед поєдинком з його колишнім суперником

Ентоні Джошуа зустрінеться з Френсісом Нганну, оскільки він й досі йде до своєї мети - стати триразовим чемпіоном світу
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото - Sky Sports

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, бій відбудеться лише через п’ять місяців після того, як Нганну програв роздільним рішенням суддів Тайсону Ф’юрі, і «Ей Джей» звернувся до британця, якого він прагне затьмарити, з повідомленням.

Нганну шокував світ, гарно побивши Тайсона Ф’юрі і відправивши його в нокдаун, але врешті-решт не зробив достатньо, щоб перемогти, програвши роздільним рішенням суддів.

Тепер Джошуа намагатиметься покласти край перебуванню Нганну в боксі, і він сказав Квінсберрі, що йому є що довести фанатам боксу у Великій Британії.

Джошуа та Ф'юрі
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф’юрі. Фото – boxing-social.com

Я найкращий важковаговик у Великобританії, і я насправді не надто стурбований. Я намагаюся підкорити місце, де я живу. Я просто хочу перемогти тут і повідомити всім, що я той, хто заносить бокс на вершину.

Тим часом в інтерв’ю DAZN Джошуа натякнув на своє сильніше резюме, ніж у Ф’юрі, оскільки він нокаутував кожного з їхніх спільних опонентів, Володимира Кличка, Отто Валліна, Ділліана Вайта та Кевіна Джонсона, і зазначив, що він зробить те саме з Нганну.

Кожного спільного суперника, які були у нас з Ф’юрі я нокаутував. Кожного. Я ніколи не змагався з ним у цьому сенсі, але якщо ми говоримо про факти та статистику – усім, з ким ми обидва билися, я в кінцевому підсумку розбив обличчя або нокаутував.

Бій Джошуа-Нганну відбудеться у п’ятницю, 8 березня, у Саудівській Аравії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що колишній тренер Ентоні Джошуа заявив, що той може перемогти Олександра Усика в їх третьому бою

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *