До мене доходять погані чутки – відомий британський боксер розповів, що відбувається з Тайсоном Ф’юрі

Тайсон Ф'юрі постійно перебуває в тренувальному таборі перед найважливішим боєм свого життя проти Олександра Усика, переможець якого стане першим беззаперечним чемпіоном у суперважкій вазі після Леннокса Льюїса
Джонні Нельсон каже, що до нього дійшли погані чутки з тренувального табору Тайсона Ф'юрі. Фото - boxing-social.com

Після відверто поганого бою Ф`юрі проти дебютанта боксу та колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну деякі експерти поставили під сумнів, чи є у нього сили перемогти завжди добре підготовленого Усика, повідомляє «Kreschatic».

Можливо, саме через це Ф’юрі замкнувся в своєму таборі і утримався від насмішок у соціальних мережах та оновлень, яких чекали фанати.

Ф`юрі і Усик
Тайсон Ф`юрі і Олександр Усик. Фото – boxing-social.com

Незважаючи на те, що деякі інсайдери кажуть, що чемпіон WBC чудово виглядає в тренажерному залі, припинення співпраці з Джаєм Опетаєм спричинило поширення чуток у соціальних мережах про те, що він переміг Ф’юрі в спарингу, навіть незважаючи на те, що власна команда австралійського боксера заперечує це.

Тепер популярний коментатор боксу з Великобританії, у минулому чемпіон світу у важкій вазі Джонні Нельсон сказав на TalkSPORT, що теж чув подібне.

До мене дійшли погані чутки про те, що відбувається в тренувальному таборі. Мені кажуть, що його [Ф`юрі] постійно кладуть на ринг у спортзалі. Тож ці чутки про Опетаю, можливо, не такі вже і чутки?

Незважаючи на ці заяви, Нельсон все ще вірить в перемогу британця – якщо він підготується краще, ніж до бою з Нганну.

Але здоровий глузд підказує мені, що гарний велетень переможе гарного малюка. Як і Ф’юрі, що поб’є Усика.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олександр Усик шукає через інтернет спаринг-партнерів для підготовки до бою з Тайсоном Ф`юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *