Бій Усика і Ф`юрі скасовано: реакція боксерської спільноти на вчинок британця

Тайсон Ф'юрі був змушений відмовитися від запланованого на 17 лютого бою з Олександром Усиком після того, як отримав поріз над правим оком під час спарингу
Тайсон Ф'юрі не зможе провести бій проти Олександра Усика через травму під час спарингу. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», ця новина, яка з’явилася лише за два тижні до найочікуванішого бою року, призупиняє суперважкий дивізіон і змушує вболівальників знову чекати, щоб побачити першого беззаперечного чемпіона за понад два десятиліття.

Британець оприлюднив заяву, в якій висловив своє розчарування, але менеджер Усика Егіс Клімас не погоджується з цим. Зокрема, він сказав Ring Magazine:

Тайсон Ф’юрі – довбаний боягуз, який зробить все, щоб не зіткнутися з Усиком, і він попросив свою с..чку вдарити його сковорідкою в лоб. Ви можете процитувати мене слово в слово. Коли Олександру повідомили новину, він лише посміхнувся. Це все, що він зробив. Він надто сильний психічно, щоб його зламати.

усик
Усик разом зі своїм менеджером Егісом Клімасом. Фото – ringtv.com

Колишня суперзірка UFC, а нині боксер із першої десятки рейтингу Френсіс Нганну також відреагував на новину про скасування бою Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик.

Буквально через кілька хвилин після того, як з’явилася новина про травму Ф’юрі, Нганну швидко відзначився у соцмережах і припустив, що тепер його протистояння з Ентоні Джошуа має бути за беззаперечний титул, незважаючи на те, що жоден із цих боксерів не має жодного поясу, і обидва програли одному з чемпіонів у межах останніх двох років.

Щодо самого Ф’юрі, то він сказав, що він “спустошений” перенесенням.

Я абсолютно спустошений після того, як так довго готувався до цього бою і перебував у чудовій формі. Мені прикро за всіх, хто бере участь у цій величезній події, і я старанно працюватиму над перенесеною датою, коли око заживе. Я можу лише вибачитися перед усіма постраждалими, включаючи мою власну команду, команду Усика, бійців андеркарду, партнерів і вболівальників, а також організаторів і моїх друзів у Королівстві Саудівська Аравія.

Переговори про перенесення бою зараз можуть бути сповнені напруги.

Повідомляється, що сторона Усика розглядає можливість запропонувати місце 17 лютого претенденту номер один за версією IBF Філіпу Хрговічу. Організація, яка призначає санкції, чітко заявила, що він повинен провести обов’язковий бій найближчим часом, але раніше дозволила відстрочку заради беззаперечного бою.

Незабаром очікуються новини про відновлення Ф’юрі та про те, коли йому знову дозволять почати спаринги.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олександр Усик шукає через інтернет спаринг-партнерів для підготовки до бою з Тайсоном Ф`юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *