Цьому немає виправдання – екс-чемпіон світу з боксу прокоментував перенесення бою Усика і Ф`юрі

Колишній чемпіон світу з боксу у другій середній вазі Карл Фроч мало симпатизує Тайсону Ф'юрі після того, як травма, отримана ним на спарингу, змусила його відкласти беззаперечний бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі з Олександром Усиком
Карл Фроч звинувачує Тайсона Ф'юрі та його команду в перенесенні бою з Усиком. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Фроч, виступаючи на своєму YouTube-каналі, сказав, що поставив під сумнів дату бою ще в грудні, хоча з інших причин.

Тайсон Ф’юрі пішов і отримав безглузде розсічення. Це те саме, що було в бою з Отто Валліном. Він отримав розсічення під час спарингу за два тижні до найважливішого бою в його житті. Це беззаперечний титульний бій у важкій вазі, якого ми чекали.

Я не думав, що бій відбудеться, і тепер бою не буде. Люди скажуть: «Почекай хвилинку, тому що він травмований, він не придумував виправдання», гаразд, цілком чесно, це виправдано. Я ще хочу побачити нове інтерв’ю Ф`юрі, доки не буду на 100% переконаний.

Пізніше, в новому відео, Ф’юрі дійсно бачили на інтерв’ю зі свіжими швами.

ф`юрі
Тайсон Ф’юрі не зможе провести бій проти Олександра Усика через травму під час спарингу. Фото – boxing-social.com

Я не думаю, що є якесь виправдання цьому. Ви кажете, що це буває. Зі мною такого ніколи не було. Не так часто це траплялося і з багатьма найкращими чемпіонами світу.

– додав екс-чемпіон світу.

Після цього Фроч сказав, що Ф’юрі мав би носити щиток для обличчя разом із відкритим щитком на голові, і зрештою звинуватив британця та його команду в тому, що вони «не вжили цих запобіжних заходів». Він також додав, що це був поганий день для боксу в цілому.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що бій Усика і Ф`юрі скасовано і реакцію боксерської спільноти на вчинок британця

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *