Джадд Трамп виграв четвертий рейтинговий турнір зі снукеру в сезоні і продовжує свій фантастичний виступ в турі

Джадд Трамп переміг Сі Цзяхуея з рахунком 10-5 і виграв BetVictor German Masters на Tempodrom у Берліні
Джад Трамп виграв рекордний третій титул German Masters. Фото - wst.tv

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт WST, «Туз» виграв German Masters в рекордний третій раз, випередивши Марка Вільямса та Алі Картера, які вигравали цей турнір двічі кожен.

Трамп переміг Ніла Робертсона на Темподромі у фіналі 2020 року та Джека Лісовскі в Мілтон-Кейнсі в 2021 році, коли турнір було перенесено через пандемію.

Зараз у англійця Трампа 27 рейтингових титулів за кар’єру, причому ця вечірня перемога наблизила його на відстань лише одного місця від легенди снукеру Стіва Девіса (28 рейтингових титулів) і на чотири від Джона Хіггінса (31).

Джад Трамп
Джад Трамп з трофеєм Брендона Паркера. Фото – wst.tv

Гравці з найбільшою кількістю рейтингових титулів за всю історію снукеру:

  1. Роні О`Саліван – 41
  2. Ствен Хендрі – 36
  3. Джон Хіггінс – 31
  4. Стів Девіс – 28
  5. Джад Трамп – 26

Виступ Трампа цього тижня призвів також до тріумфу в серії BetVictor, за яку він отримав бонус у 150 000 фунтів стерлінгів. Це на додаток до 80 000 фунтів стерлінгів, які він заробив за титул цього тижня.

Талановитий 21-річний китаєць Сі може занести собі в актив тиждень, коли він дійшов до свого першого фіналу рейтингового турніру, оскільки вже доходив до півфіналу Чемпіонату світу минулого сезону. Сі є 13-м гравцем з материкового Китаю, який досяг рейтингового фіналу.

У другій половині дня Трамп встановив перевагу 5-3. Коли гра продовжилася ввечері, обидва гравці продемонстрували двом тисячам глядачів блискучий снукер.

Сі Цзяхуей
Джад Трамп і Сі Цзяхуей після матчу. Фото – wst.tv

Саме Сі взяв перший фрейм після перерви з сенчурі-брейком 123 очки, щоб скоротити розрив до єдиного фрейму, після чого два послідовних сенчурі 113 і 108 від Трампа показали, що він відновив контроль над процесом – 7-4. Потім він виграв третій фрейм підряд з серією 74 очки, щоб відправитись на останню перерву в матчі з рахунком 8-4.

Коли гра відновилася, Сі виграв ще один фрейм і залишився в боротьбі з рахунком 8-5. Однак його опір не тривав довго, і серії 66 і 81 призвели до того, що Трамп виграв черговий титул і отримав Трофей Брендона Паркера.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ронні О’Салліван переміг Джадда Трампа у фіналі Світового Гран-прі зі снукеру

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *