Мені 35 років, і я у розквіті сил: Тайсон Ф’юрі відкинув заклики піти на пенсію

«Циганський король» більше не може розраховувати на дату 17 лютого після того, як зазнав травми в спарингу всього за два тижні до бою
Тайсон Ф'юрі відкинув розмови про завершення кар`єри після того, як відклав беззаперечний бій з Олександром Усиком. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», через чергове перенесення бою Ф`юрі з Усиком багато експертів і вболівальників сумніваються, чи він коли-небудь знову битиметься.

Але чинний чемпіон WBC прямо відповів, сказавши, що він має угоду про два бої з Усиком і планує зустрітися з Ентоні Джошуа та провести реванш з Френсісом Нганну, перш ніж повісити рукавички.

Я чую розмови про людей, які кажуть, що я повинен піти на пенсію, або я скоро піду на пенсію, або що завгодно. Я нікуди не йду. У мене два бої з Усиком, беззаперечно два. Потім я принаймні один раз буду битися з Ей Джеєм. Можливо, двічі, якщо буде реванш, якщо він захоче його після першого удару, який я йому завдам. А потім я знову буду битися з Нганну. І це тільки для початку. Отже, у мене для вас є п’ять боїв, щоб розгуляти апетит. Я нікуди не піду. Мені 35 років, і я у розквіті сил.

Бій Ф’юрі-Джошуа вже давно очікують, зокрема, британські вболівальники, і завжди існує небезпека, що він так і не відбудеться, коли один з боксерів піде на пенсію. З огляду на завзяття Ф’юрі, а Джошуа нещодавно сказав подібне, все виглядає реальним.

Нганну, який бився у своєму першому змаганні з професійного боксу, протримав Ф’юрі на дистанції в десять раундів і програв роздільним рішенням суддів. З тих пір він закликав до реваншу і дав зрозуміти, що хоче, щоб це відбулося після того, як він сам зійдеться на рингу з «AJ» 8 березня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що екс-чемпіон світу з боксу прокоментував перенесення бою Усика і Ф`юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *