Третя ракетка світу Коко Гауфф сенсаційно програла в другому раунді турніру в Катарі тенісистці з п`ятого десятку рейтингу

Катерина Сінякова з Чеської Республіки сенсаційно перемогла у другому раунді Qatar TotalEnergies Open у вівторок, відправивши додому другу сіяну на турнірі та чинну чемпіонку US Open Коко Гауфф (6-2, 6-4)
Синякова нокаутувала Гауфф у другому раунді Дохи. Фото - polsatsport.pl

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт WTA, Сінякова, яка займає 42-е місце в рейтингу, відіграла 4-0 у другому сеті, перш ніж здобути перемогу над Гауфф за 1 годину 20 хвилин. Чешка здобула лише другу перемогу в семи зустрічах з 19-річною американкою.

Коко Гауфф
Коко Гауфф і Катерина Синякова. Фото – tenis-zive.cz

Це найкращий результат у Досі в кар’єрі Синякової. Колишня перша ракетка світу WTA у парному розряді, яка виграла сім титулів на турнірах Великого шолома в парному розряді, вперше у своїй кар’єрі виходить до 1/8 фіналу Дохи в одиночному розряді.

Синякова зустрінеться з іншою досвідченою американкою, Даніель Коллінз, у 1/8 фіналу. Колишня 7-ма ракетка світу Коллінз, фіналістка Відкритого чемпіонату Австралії 2022 року, цього тижня вийшла в основну сітку та вже обіграла сіяну під №13 Вероніку Кудерметову та Марі Бузкову.

Катерина Синякова
Катерина Синякова. Фото – wtatennis.com

Перемога над третьою ракеткою світу Коко Гауф для 27-річної Синякової стала четвертою перемогою над суперницями з ТОП-5 рейтингу WTA у кар’єрі. Це була перша перемога чешки над суперницею цього ешелону після того, як вона обіграла першу ракетку світу Наомі Осаку в третьому раунді Roland Garros 2019.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українська тенісистка повторила досягнення Еліни Світоліної і вперше в кар`єрі вийшла в півфінал Australian Open

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *