Ентоні Джошуа може провести бій з Олександром Усиком замість Тайсона Ф’юрі

До офіційного беззаперечного бою 17 лютого залишалося всього два тижні, коли з'явилася новина про те, що Ф'юрі був травмований одним із його спаринг-партнерів, і найочікуваніший вечір боксу у важких дивізіонах за останні 25 років був відкладений
Ентоні Джошуа готовий замінити Тайсона Ф'юрі проти Олександра Усика. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», було поспішно оголошено нову дату на 18 травня, яку деякі вважають занадто ранньою для Ф’юрі, і тепер зворотний відлік до коронації нового короля боксу з чотирма поясами знову розпочато.

Відтоді Головне управління розваг Саудівської Аравії оголосило, що будь-який боксер, який відмовиться від бою, отримає штраф у розмірі 10 мільйонів доларів, і що якщо це буде Ф’юрі, Усик зможе вибрати бій з ким забажає.

Ентоні Джошуа
Фото – boxing-social.com

Джошуа – боксер, який на першому місці в цьому списку, хоча 8 березня він має провести власний бій проти колишньої сенсації ММА, який став боксером, Френсіса Нганну, якого його попереджали не недооцінювати.

Незважаючи на щільний графік між цими двома потенційними боями, його промоутер Едді Хірн сказав TalkSport, що британець буде готовий, хоча раніше він вже двічі програвав Усику.

Найдивовижніше в Ентоні те, що він буде боксувати в четвертий раз за 11 місяців, і це блискуче для нього. В якийсь момент йому знадобиться відпочинок, але якщо він добре проведе бій з Нганну і з’явиться така можливість, я думаю, що він буде готовий битися з Ф’юрі чи Усиком.

Такий бій справді є чудовою страховкою на випадок, якщо Ф’юрі знову не буде готовий вчасно, і фанати будуть дуже раді побачити його.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа надіслав чітке повідомлення Тайсону Ф’юрі перед поєдинком з його колишнім суперником

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *