Гері Вілсон виграв Відкритий чемпіонат Уельсу зі снукеру, встановивши кілька персональних рекордів

Гері Вілсон виграв свій другий рейтинговий титул за останні місяців, перемігши Мартіна О’Доннелла з рахунком 9-4 у фіналі BetVictor Welsh Open у Лландідно
Гері Вілсон виграв свій третій рейтинговий титул в кар`єрі. Фото - wst.tv

Вілсон швидко стартував, отримавши перевагу 4-0, і протягом усього матчу був принаймні на три фрейми попереду. Гравець із Волсенда подвоює свою кількість титулів цього сезону, отримавши корону BetVictor Scottish Open у грудні.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт WST, він приєднався до Ронні О’Саллівана та Джадда Трампа, які виграли більше ніж одну рейтингову подію цього сезону, і став 29-м гравцем в історії снукеру, який виграв три чи більше рейтингових турніри, отримавши свій перший титул у Шотландії у 2022 році.

Головний приз у розмірі 80 000 фунтів стерлінгів підняв 38-річного гравця з 16-го на 12-е місце у світовому рейтингу та на четверте місце в сезонному. Він також бере участь у кваліфікації на World Masters of Snooker сезону в Ер-Ріяді.

Гері Вілсон
Гері Вілсон. Фото – wst.tv

У кар’єрі Вілсона були часи, коли він втрачав впевненість у своїй неординарній техніці, але тепер він знайшов вищий рівень послідовності у своїй грі та віри у власні можливості. Іноді цього тижня він був просто неперевершеним, особливо в півфінальній перемозі 6-4 над Джоном Хіггінсом, підкресленою максимальним брейком.

О’Доннелл грав у своєму першому рейтинговому фіналі, що стало для нього найкращим результатом в кар’єрі, який включав перемогу в чвертьфіналі над чемпіоном світу Люкою Бреселем. 37-річний лондонець не зміг оговтатися від свого повільного старту в матчі, але все одно отримує свої найбільші призові у розмірі 35 000 фунтів стерлінгів і піднімається з 76-го на 60-те місце у світі.

Я добре почав і хотів керувати грою. За ці роки я мав багато низьких результатів, і це змушує мене перемагати в таких іграх, я знав, що просто повинен досягти щоб це зробити. Я добре захищався, і я тримав голову холодною. Я хочу більше вигравати, я продовжуватиму намагатися і, сподіваюся, в мене ще є багато років попереду для цього.

– сказав Вілсон.

Гері Вілсон
Гері Вілсон і Мартін О’Доннелл. Фото – wst.tv

О’Доннелл сказав:

Цього тижня я зіграв у чудовий снукер, тому грати так сьогодні це розчарування. Я буду вчитися, і, сподіваюся, на мене чекають хороші речі. Я грав дуже добре в усіх моїх матчах, крім сьогоднішнього. У цій грі є злети і падіння, і просто потрібно продовжувати. Я вірю, що навчусь грати у таких ситуаціях.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Джадд Трамп виграв четвертий рейтинговий турнір зі снукеру в сезоні і продовжує свій фантастичний виступ в турі

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *