Зіркового бразильського футболіста визнали винним у зґвалтуванні та засудили до чотирьох з половиною років ув’язнення

Вищий суд Каталонії в Іспанії засудив до чотирьох із половиною років позбавлення волі колишнього футболіста збірної Бразилії Дані Алвеса, визнавши його винним у сексуалізованому насильстві
Футболіста Дані Алвеса засудили до чотирьох з половиною років ув'язнення у справі про зґвалтування. Фото - Reuters

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Reuters, за рішенням суду Алвес має також виплатити потерпілій компенсацію у розмірі 150 тисяч євро.

Суд вважав доведеним той факт, що потерпіла жінка не давала згоди на секс, а факт зґвалтування, крім її свідчень, підтверджують інші докази.

Спочатку Алвес заперечував звинувачення, але потім заявив, що все сталося за взаємною згодою. Прокурор домагався, щоб футболістові дали дев’ять років ув’язнення.

Футболіста затримали за заявою 23-річної жінки у січні 2023 року, відтоді він перебував під вартою. Жінка заявила, що 30 грудня 2022 року футболіст чіплявся до неї у VIP-зоні в одному з нічних клубів Барселони, писала газета El Periódico de Catalunya. Жінка заявила, що Алвес завів її у ванну кімнату, де вдарив і зґвалтував.

Дані Алвес
Дані Алвес на полі у складі “Барселони”. Фото – goal.com

На тлі кримінального переслідування дружина футболіста Жоана Санс подала на розлучення, заявивши, що вірить свідченням жінки.

Дані Алвес — один із найвідоміших бразильських футболістів останнього десятиліття. Більшість кар’єри — дев’ять сезонів — він виступав за «Барселону». Також Алвес грав за «Севілью», «Ювентус» та ПСЖ. У 2022-2023 роках Алвес виступав за «УНАМ Пумас» з Мексики, але коли футболіста взяли під варту, клуб розірвав з ним контракт.

Також раніше ми писали про те, що Ліонель Мессі розлютив вболівальників в Гонконзі: вчинок футболіста змусив втрутитись в ситуацію уряд країни

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *