Де моє місце? Новак Джокович виклав яскраве селфі з Рафаелем Надалем

Рафаель Надаль і Новак Джокович багато бачилися протягом останніх 20 років
Рафаель Надаль і Новак Джокович разом подорожують до США. Фото - Інстаграм

Але справедливо було б сказати, що вони частіше стикалися віч-на-віч на корті, ніж у повітрі. Можливо, тому перша ракетка світу Джокович поділився в Instagram селфі, яке зробив Рафа, коли легенди зустрілися на одному комерційному рейсі до Сполучених Штатів.

Чудова компанія на шляху до США.

– написав Джокович.

Як повідомляє «Kreschatic», обидва гравці готуються до першого в цьому році турніру серії ATP Masters 1000 BNP Paribas Open в Індіан-Веллсі.

Джокович, який виграв п’ять титулів в Індіан-Веллсі, включаючи хет-трик у 2014-16 роках, візьме участь у цьому турнірі вперше з 2019 року. І це буде лише його третій турнір за рік і перший після Australian Open, де серб поступився Янніку Сіннеру в півфіналі.

джокович сіннер
Новак Джокович і Яннік Сіннер після матчу. Фото – twitter.com/atptour

Надаль тріумфував в Індіан-Веллсі в 2007, 2009 і 13 роках. Його останній виступ відбувся у 2022 році, коли він переміг Ніка Кірьоса та Карлоса Алькараса в чвертьфіналі і півфіналі, а потім поступився Тейлору Фріцу у фіналі.

37-річний Надаль не грав з моменту свого довгоочікуваного повернення в тур в перший тиждень сезону в Брісбені, де він переміг Домініка Тіма і Джейсона Кублера, а потім поступився Джордану Томпсону в чвертьфіналі. Іспанець отримав мікророзрив м’язів у Брісбені та пропустив Відкритий чемпіонат Австралії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Рафаель Надаль знявся з престижного тенісного турніру в Катарі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *