Марк Аллен виграв 11-й рейтинговий турнір зі снукеру в марафонському матчі з китайцем Аньдою Чжаном

Марк Аллен пройшов справжню марафонську дистанцію в фінальному матчі з китайцем Аньдою Чжаном, щоб завоювати свій третій титул у сезоні на Players Championship у Телфорді з рахунком 10-8
Марк "Пістоль" Аллен виграв 11-й рейтинговий турнір в кар`єрі. Фото - wst.tv

«Пістоль» здобув перемогу, коли на годиннику було далеко за північ, і виграв рейтинговий турнір в 11-й раз у своїй кар’єрі та в п’ятий раз з 2021 року.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт WST, 38-річний Аллен був Гравцем сезону 22/23, і хоча його нинішній сезон 23/24 став повільнішим, він знову підтвердив свій статус гравця з еліти світового снукеру та серійного переможця. Наприкінці минулого року Аллен виграв Champion of Champions і Shoot Out.

Тріумф на Players Championship означає, що Аллен став дворазовим чемпіоном турніру, отримавши титул у 2016 році, коли він переміг у фіналі Рікі Уолдена з рахунком 10-6.

Головний приз у розмірі 125 000 фунтів стерлінгів також означає, що Аллен піднімається з 12-ї позиції в однорічному списку на четверту та гарантує йому кваліфікацію на чемпіонат Tour Championship.

Поразка Чжана означає, що він втрачає місце в майбутньому сезоні на World Masters of Snooker в Ер-Ріяді. Також завдяки цьому Алі Картер утримався на 8-й позиції у світовому рейтингу.

Аньда Чжан
Марк Аллен і Аньда Чжан після матчу. Фото – wst.tv

Це те, що я завжди хотів зробити. Я не хотів вигравати один турнір кожні два-три сезони. Я вніс деякі зміни, і вони мені допомогли. Я завжди хотів бути регулярним переможцем.

 – сказав Марк Аллен в післяматчевому інтерв`ю.

Але я не зовсім розумію, як я виграв турнір. Я почав дуже добре проти Вільямса, але поступово моя гра ставала гіршою. Мені пощастило, що Чжан грав не так добре, як він грав до цього дня, але я сиджу тут з трофеєм, і це все, що має значення.

– додав він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Гері Вілсон виграв Відкритий чемпіонат Уельсу зі снукеру, встановивши кілька персональних рекордів

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *