Тренер Ентоні Джошуа розповів, що його найбільше хвилює перед поєдинком з Френсісом Нганну

Тренер Ентоні Джошуа Бен Девісон коментуючи майбутній поєдинок Ей Джея з колишньою суперзіркою UFC Френсісом Нганну, визнав, що вони готуються до камерунця так, ніби він суперник світового рівня
Ентоні Джошуа і Френсіс Нганну. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Девісон, який тренував Ф’юрі чотири роки тому, був призначений провідним тренером Джошуа та привів дворазового чемпіона до його найбільш вражаючої форми з тих пір, як він втратив титули чемпіона світу, коли він зупинив Отто Валліна після п’яти раундів бою.

У розмові з Full Circle Девісон висловив велику повагу Нганну перед поєдинком, пише Boxing Social.

Зрештою, він боєць. Можливо, боксер-початківець, але це не змінює факту, що він боєць елітного рівня. Він провів багато боїв, і він провів боксерський бій на найвищому рівні, тому ми сприймаємо це як серйозну загрозу, якою вона є.

Це бійка. Вони в боксерських рукавичках, і це двоє великих хлопців, які б’ються. Вони фізично абсолютні екземпляри, але ми не можемо не помітити, що він також є підготовленим бійцем, який зараз боксує на найвищому рівні. Скільки разів він це робив, це не має значення, але він бився на елітному рівні.

Ф`юрі в нокдауні
Френсіс Нганну незважаючи на те, що він відправив Ф`юрі в нокдаун, програв роздільним рішенням суддів. Фото – boxing-social.com

Він провів боксерський бій проти Тайсона Ф`юрі на світовому рівні, але люди ігнорують його як бійця світового рівня, хоча багато людей вважали, що він був дуже близьким до перемоги. Ми повинні розглядати його серйозно.

Бій Джошуа-Нганну відбудеться в п’ятницю, 8 березня.

Також раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа познущався над Ф’юрі перед боксерським поєдинком з Нганну

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *