Українка Марта Костюк програла в фіналі турніру WTA в Сан-Дієго

У неділю Кеті Боултер з Великої Британії виграла другий і найвищий титул Hologic WTA Tour у своїй кар’єрі, поборовшись із 6-ю сіяною Мартою Костюк з України 5-7, 6-2, 6-2
Марта Костюк програла Кеті Боултер в Сан-Дієго, яка виграла другий титул у кар'єрі. Фото - twitter.com/WTA

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт WTA, Боултер знадобилося 2 години 13 хвилин, щоб обіграти Костюк у їхній першій зустрічі та здобути свій перший титул WTA 500. Попередній титул Бултер здобула минулого літа, коли вона тріумфувала у своїй країні на трав’яних кортах WTA 250 Ноттінгема.

Я не знаю, що щойно сталося.

– сказала Боултер після своєї перемоги.

Цей тиждень був дуже, дуже особливим з багатьох різних причин. Цей тиждень дуже дивовижний, я дуже багато працювала для цього, я грала у неймовірний теніс увесь тиждень.

Кеті Боултер
Кеті Боултер. Фото – twitter.com/katiecboulter

Кеті Боултер, яка зараз займає 49-е місце в світовому рейтингу, є гравцем з найнижчим рейтингом, який вигравав титул WTA 500 з того часу, як Людмила Самсонова, яка займала 106-е місце, виграла Берлін у 2021 році. Очікується, що з титулом Боултер досягне нового найвищого в кар’єрі місця під №27, зруйнувавши свій попередній рекорд у кар’єрі під №48.

Усі п’ять перемог Боултер на Cymbiotika San Diego Open були над суперницями з Топ-50, що збільшило її кількість перемог у Топ-50 з дев’яти до 14 за тиждень.

Боултер також стала другою британкою, яка завоювала титул WTA 500, приєднавшись до колишньої четвертої ракетки світу Йоганни Конти, яка підняла трофеї WTA 500 у Стенфорді 2016 та Сіднеї 2017.

Також раніше ми писали про те, що Іга Свьонтек другий рік поспіль визнана гравцем року WTA і повторила досягнення Серени Вільямс

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *