Ентоні Джошуа жорстко нокаутував Френсіса Нганну в Саудівській Аравії

Ентоні Джошуа надіслав серйозний сигнал суперважкому дивізіону, коли він ефектно нокаутував Френсіса Нганну в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія
Ентоні Джошуа заявив, що він повинен стати чемпіоном світу за версією WBC у важкій вазі після перемоги над Нганну. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, Ей Джею не знадобилося багато часу, щоб продемонструвати свою силу, вклавши Нганну на підлогу в першому раунді потужним джебом, пише видання zv.zp.ua. Колишній чемпіон UFC у важкій вазі відновився та зміг вистояти раунд, бій Джошуа і Нганну продовжився, але недовго. Британець продовжував домінувати та зробив ще один нокдаун у другому раунді. Нганну підвівся, але був явно приголомшений, після чого через кілька секунд «AJ» потужним правим ударом відправив Нганну в нокаут та отримав перемогу.

Це був контрастний виступ Нганну, який під час свого професійного боксерського дебюту в жовтні шокував світ, коли програв Тайсону Ф’юрі лише по очках і роздільним рішенням суддів.

«Циганський король» є поточним чемпіоном світу за версією WBC у важкій вазі, і саме тому Джошуа вважає, що тепер він повинен володіти цим титулом, як він пояснив на своїй прес-конференції після бою.

Бій Джошуа і Нганну
Фото – boxing-social.com

Незважаючи на те, що бій Джошуа і Нганну завершився швидким нокаутом, ЕйДжей похвалив суперника.

Він чудовий боєць, він мрійник, схильний до ризику, його історія не повинна бути затьмарена сьогоднішнім вечором. Він пройшов довгий шлях, і у нього все ще попереду.

Тепер Джошуа потенційно готовий зіткнутися з переможцем беззаперечного протистояння за титул у суперважкій вазі між Ф’юрі та Олександром Усиком, але, оскільки в цьому бою також передбачений реванш, «Ей Джей» може тим часом зустрітися з кимось іншим.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тренер Ентоні Джошуа розповів, що його найбільше хвилює перед поєдинком з Френсісом Нганну

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *