Це буде неймовірно – Стівен Хендрі впевнений, що Ронні О’Салліван встановить черговий рекорд в снукері

Стівен Хендрі переконаний, що семиразовий чемпіон світу Ронні О'Салліван має намір встановити черговий снукерний рекорд
Стівен Хендрі і Ронні О`Салліван. Фото - eurosport.com

Як повідомляє «Kreschatic», легенда снукеру Стівен Хендрі вважає, що найкращий гравець всіх часів Ронні О’Салліван може стати першим в історії снукеру, хто заробить 2 мільйони фунтів стерлінгів за сезон, завершивши свою кампанію перемогами на World Open, Tour Championship і World Championship.

Ронні О’Салліван вже встановив новий сезонний рекорд призових у професійній грі, вигравши титули на Шанхай Мастерс, Чемпіонаті Великобританії, Мастерсі, Світовому Гран-Прі та Світовому Мастерсі в Ер-Ріяді, але Хендрі вважає, що О’Салліван на цьому не зупиниться.

У найприбутковішому сезоні своєї 32-річної кар’єри О’Салліван вже вперше за сезон перевищив позначку призових в 1 мільйон фунтів стерлінгів – наразі він заробив фантастичні 1 141 500 фунтів стерлінгів з 11 турнірів. Але попереду ще три останні турніри сезону 2023/24, що надає додаткові можливості заробітку.

Ронні О`Салліван
Фото – WST

Наступного тижня на World Open в Ухані переможець отримає 170 000 фунтів стерлінгів, а Чемпіонат Туру та Чемпіонат світу нададуть можливість отримати інші шестизначні чеки з високими призовими за кращий брейк.

Подивіться, які гроші він заробляє. Здається, він заробляє сотні тисяч фунтів стерлінгів щотижня. Але я більше вражений снукером, в який він грає, а не тим, скільки він заробляє.

– сказав Хендрі в подкасті World Snooker Tour.

Якщо він виграє World Open, Tour Championship і World Championship, він міг би заробити більше 2 мільйонів фунтів стерлінгів за один сезон. Що було б неймовірно. Якби він це зробив, це була б непогана реклама для снукеру.

Семиразовий чемпіон світу О’Салліван має повернутися до гри на World Open в Ухані у вівторок, 19 березня, коли він зустрінеться з Майклом Уайтом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ронні О’Салліван виграв перший в історії снукерний турнір в Саудівській Аравії

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *