Мені неважливо, хто буде суперником – Олександр Усик відповів, чи потрібен йому бій з Тайсоном Ф’юрі

Об’єднаний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик готується до того, що може стати для нього найважчим випробуванням, коли він вийде на ринг проти Тайсона Ф’юрі
Олександр Усик відповів, чи потрібно йому зустрічатися з Тайсоном Ф'юрі. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», 37-річний Усик прагне перемогти Ф’юрі та стати першим беззаперечним чемпіоном у важкій вазі після Леннокса Льюїса в 2000 році. Бій Усика і Ф`юрі відбудеться в Саудівській Аравії 18 травня.

Спочатку бій Усика і Ф’юрі був запланований на 17 лютого, перш ніж «Циганський король» отримав поріз, що призвело до перенесення довгоочікуваного бою.

бій усика і ф`юрі
Фото – boxing-social.com

Нова дата вже визначена, і в ексклюзивному інтерв’ю Boxing Social спільно з Ready To Fight Усик розповів про майбутній бій і відповів, чи потрібне йому протистояння саме з Ф’юрі, щоб увійти до залу слави боксу.

Я обов’язково буду битися 18 травня, і мої тренування не пройдуть даром. Але я дуже радий, що Тайсон швидко відновлюється після травми і вже повертається до тренувань.

Мені неважливо, хто буде суперником. Так сталося, що Тайсон Ф’юрі стоїть на моєму шляху до беззаперечного чемпіонства. Але якщо Тайсон не захоче битися і вирішить відмовитися від свого пояса, я з радістю буду битися за нього з тим, кого WBC вибере в якості претендента.

18 травня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, відбудеться справді історичний поєдинок у суперважкій вазі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що багаторічний промоутер Тайсона Ф’юрі зробив дивний прогноз на його бій з Олександром Усиком

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *