Багаторічний промоутер Тайсона Ф’юрі зробив дивний прогноз на його бій з Олександром Усиком

Беззаперечний бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком викликає різні думки та емоції, і тепер колишній промоутер Ф'юрі зробив один із найбільш нестандартних прогнозів
Тайсон Ф`юрі і Олександр Усик. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», бій Усика і Ф`юрі вже повинен був відбутися минулого місяця, і стати першим беззаперечним боєм з 1999 року, але розсічення на тренуванні призвело до перенесення бою з початкової дати 17 лютого, так що тепер він буде проведений 18 травня.

Ця затримка змусила багатьох людей хвилюватися, що Ф’юрі може психологічно давити на Усика, в той час як його також звинуватили в тому, що він сам завдав собі порізу, щоб виграти більше часу, про що нещодавно обурювався його батько Джон.

Тепер його колишній промоутер Мік Хеннессі поговорив з TalkSport про бій Усика і Ф`юрі, і коли його запитали про переможця, він віддав перевагу Усику, а потім пояснив, чому.

Олександр Усик. Я схиляюся до великих сучасних важковаговиків. З’явилися дуже швидкі важковаговики, до того ж він шульга, у нього гарний атлетизм, і він справжній шахіст на рингу. Думаю, Усик.

Усик і Ф'юрі
Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Фото – ringside24.com

Очікується, що переможець цього беззаперечного бою повинен буде обов`язково провести бій-реванш, після чого переможець бою між Ентоні Джошуа та Френсісом Нганну, який відбудеться на цих вихідних, буде чекати свого часу, щоб поборотися за пояси.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що менеджер Ф’юрі відповів на чутки про те, що Циганський король в поганій формі і не готовий до бою з Усиком

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *