Українська тенісистка обіграла другу ракетку світу в третьому раунді турніру в Майамі

36-я ракетка світу українка Ангеліна Калініна здобула другу перемогу над представницями ТОП-5 рейтингу WTA у своїй кар’єрі після перемоги над другою ракеткою світу Ариною Сабаленко з рахунком 6-4, 1-6, 6-1 у третьому раунді турніру в Майамі
Ангеліна Калініна виграла у другої ракетки світу Арини Сабаленко на турнірі Miami Open. Фото - WTA

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт WTA, 27-річна Ангеліна Калініна врятувала матч-пойнт, перемігши Каролін Возняцкі у другому раунді та виграла матч проти Сабаленко у третьому.

Фіналістка турніру в Римі минулого року, Калініна протистояла 42 віннерам Сабаленки, але чинна чемпіонка Australian Open програла матч з 55 невимушеними помилками. Обидві тенісистки зробили по 11 брейк-пойнтів, але Калініна реалізувала шість проти п’яти у Сабаленки.

Арина Сабаленко
Арина Сабаленко. Фото – WTA

Ангеліна Калініна почала з брейку в першому сеті, який зрештою виграла, перш ніж Сабаленко швидко взяла другий сет. Калініна повела в вирішальному третьому сеті з рахунком 4-0 і завершила перемогу за 2 години і 2 хвилини. У 1/8 фіналу вона зустрінеться з Юлією Путінцевою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в США при загадкових обставинах помер колишній хокеїст НХЛ і бойфренд другої ракетки світу

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *