В США при загадкових обставинах помер колишній хокеїст НХЛ і бойфренд другої ракетки світу

Костянтин Кольцов, колишній професійний хокеїст і бойфренд тенісистки Арини Сабаленко, помер у віці 42 років, повідомляє Telegraph
У Маямі на 42-му році життя помер бойфренд Арини Сабаленко Костянтин Кольцов. Фото - skysports.com

Як пише видання, смерть Кольцова відбулася лише через п’ять років після того, як батько Сабаленко Сергій, колишній хокеїст, помер у віці всього 43 років. Бойфренд Арини Сабаленко перебував разом з нею у Флориді, де друга ракетка світу має зіграти на Miami Open у п’ятницю, після того, як виступала в Індіан-Веллсі минулого тижня, повідомляє «Kreschatic».

Форвард Кольцов грав за збірну Білорусі на Олімпійських іграх 2002 і 2010 років і провів частину трьох сезонів у складі Національної хокейної ліги «Піттсбург Пінгвінз» з 2002 і 2006 років.

За даними журналу People, Сабаленко та Кольцов вперше з`явились разом в червні 2021 року, і друга ракетка світу часто публікувала їхні спільні фото у своєму акаунті в Instagram.

бойфренд Арини Сабаленко
Аріна Сабаленко та Костянтин Кольцов були у стосунках щонайменше з 2021 року. Фото – Instagram

Бойфренд Арини Сабаленко також аплодував їй після того, як білоруска в січні виграла свій другий поспіль титул на Australian Open. Минулого тижня Сабаленко програла в 1/8 фіналу в Індіан-Веллсі, і в п’ятницю вона планує зіграти свій перший матч на Miami Open.

Повідомляється, що у Кольцова є троє дітей від попередніх стосунків, і залишається незрозумілим, чи зіграє Сабаленко на Miami Open наприкінці тижня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що легендарний голкіпер «Реала» та збірної Іспанії помер після 14 місяців боротьби з невиліковною хворобою

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *