Колишній тренер Ентоні Джошуа оцінив його шанси в бою проти Тайсона Ф’юрі

Один із колишніх тренерів Ентоні Джошуа розповів, що, на його думку, може статися, якщо британець все ж таки колись вийде на ринг проти Тайсона Ф’юрі
Річі Вудолл, який працював з Джошуа в складі команди Великобританії, розповів про шанси Ентоні в можливому бою з Ф'юрі. Фото - instagram.com/tysonfury

Як повідомляє «Kreschatic», Джошуа відроджується прямо зараз, і його форма як ніколи чудова після фантастичних останніх 11 місяців. Він переміг Джермейна Франкліна та Роберта Геленіуса за очками, а потім ефектно нокаутував Отто Валліна та Френсіса Нганну на початку березня. Це дало йому найкращу позицію для бою з переможцем майбутнього беззаперечного поєдинку 18 травня між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком, і зараз бій Джошуа і Ф’юрі виглядає вже не таким примарним.

Колишній претендент у суперсередній вазі Річі Вудолл працював з Джошуа в складі команди Великобританії, коли той бився на Олімпійських іграх, і тепер Boxing Social запитав його про потенційний бій Джошуа і Ф’юрі.

Останні пару виступів він боксує дуже добре, це робота з Беном Девісоном. Те, як він нокаутував Нганну, справді було дуже вражаючим. Я думаю, що в глибині душі всі все ще хочуть побачити бій Тайсона Ф’юрі проти Ей Джея.

– сказав Вудолл.

бій Джошуа і Ф'юрі
Фото – boxing-social.com

Хоча у Ф’юрі попереду дуже складний бій проти Усика, але він виглядає в дійсно хорошій формі, тому його можна було б покликати. Насправді я налаштований на Ф’юрі, думаю, він буде занадто великий для Усика, але я не можу дочекатися цього бою.

Тоді його запитали про шанси його колишнього підопічного в бою з Ф’юрі.

Нам доведеться судити про це після бою з Усиком. Це буде важкий бій, і він повинен буде проявити себе якнайкраще, тому Тайсон проти Ей Джея на цьому етапі 50-50, але якщо він переможе Усика – він буде фаворитом.

Також раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа жорстко нокаутував Френсіса Нганну в Саудівській Аравії

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *