Україна обіграла Ісландію і вийшла в фінальну частину Євро-2024: хто стане суперниками нашої збірної

Збірна України у яскравому стилі перемогла Ісландію на нейтральній території Польщі. Переможний гол забив зірка «Челсі» Михайло Мудрик
Збірна України вчетверте поспіль виходить в фінальну частину Чемпіонату Європи. Фото - twitter.com/EURO2024

Як повідомляє «Kreschatic», Михайло Мудрик зіграв вирішальну роль для України в матчі плей-офф кваліфікації на Євро-2024, після того, як підопічні Альберта Гудмундссона, чвертьфіналісти Євро-2016, вийшли вперед за півгодини в грі, яка проходила в Польщі.

Після перерви підопічні Сергія Реброва відігралися, зрівнявши рахунок завдяки голу півзахисника Віктора Циганкова, пише Eurosport. Це додало «синьо-жовтим» імпульсу, а Мудрик за шість хвилин до кінця матчу реалізував перемогу, блискуче потрапивши в дальній нижній кут із-за меж штрафної.

Євро-2024
Фото – twitter.com/EURO2024

Перемога з рахунком 2:1 означає, що Україна кваліфікувалася на четвертий чемпіонат Європи поспіль. Суперниками нашої збірної в групі Е в Німеччині будуть Бельгія, Словаччина та Румунія.

Грузія стане єдиною країною-дебютантом на Євро-2024 цього літа після того, як вона пройшла кваліфікацію на турнір через плей-офф. Команда Віллі Саньоля перемогла Грецію в серії пенальті.

Тепер вони потрапляють у групу F разом із Туреччиною, Чехією та Португалією.

Євро-2024
Всі учасники Чемпіонату Європи 2024. Фото – twitter.com/EURO2024

Нагадаємо, також ми писали про те, що після драматичної перемоги над Боснією і Герцеговиною збірній України залишилось виграти один матч

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати