Повернення Майка Тайсона на ринг: з`явились нові подробиці його майбутнього бою

Майбутній приголомшливий бій між Джейком Полом і Майком Тайсоном продовжує викликати інтерес вболівальників по всьому світу, і тепер після чуток про те, що правила бою визначено, з’явилися нові подробиці
Джейк Пол вийде проти Майка Тайсона в липні цього року. Фото - boxing-social.com

Ютубер, який став боксером, Джейк Пол і легендарний боксер Майк Тайсон, якому в день бою вже буде 58 років, зійдуться у несподіваному протистоянні на стадіоні AT&T у Техасі 20 липня, у знаковій першій боксерській події, яка відбудеться в прямому ефірі на Netflix.

Як повідомляє «Kreschatic», обидва чоловіки вже розпочали свої тренувальні табори та опублікували численні тренувальні відео, але все ще залишається питання, який це буде бій.

Протягом останнього тижня в соціальних мережах з’явилася низка чуток про те, що правила бою остаточно узгоджуються, після тижнів спекуляцій щодо того, чи буде це офіційний бій чи показовий.

майк тайсон
Фото – netflix.com

Проте промоутер Пола Накіса Бідаріан з Most Valuable Promotions відповів на ці чутки, виклавши відео в соціальних мережах, і повідомивши, що ще нічого не вирішено щодо того, як буде структуровано бій.

Надзвичайні новини полягають в тому, що новин немає. Припиніть поширювати фейкові новини, у всіх цих речах навколо Джейка Пола та Майка Тайсона немає правди. Ось що є правдою:

  1. Майк Тайсон у неймовірній формі, тренується, як ніколи багато-багато років, і виглядає страшно для Джейка Пола.
  2. Квитків на бій у продажу ще немає. Якщо ви купили квитки, то це квитки, яких немає.
  3. Понад 85 000 людей зареєструвалися, щоб отримати доступ до квитків, коли вони надійдуть у продаж, це буде історична подія.

У зв’язку з тим, що найближчим часом має відбутися прес-тур, очікується, що правила бою будуть остаточно визначені найближчим часом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 58-річний Майк Тайсон пояснив, чому він вирішив повернутись на ринг

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *