58-річний Майк Тайсон пояснив, чому він вирішив повернутись на ринг

Вчора з’явилася новина, яка шокувала світ боксу, і сьогодні Майк Тайсон пояснив, чому він вирішив битися з Джейком Полом цього літа
В одному з найнесподіваніших боксерських поєдинків 2024 року Джейк Пол має зустрітися з легендою боксу Майком Тайсоном цього літа. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» зараз Майк Тайсон – це 58-річний чоловік, який давно вийшов на пенсію і має низку бізнес-інтересів. Він справді провів виставковий матч проти Роя Джонса-молодшого, в якому брав участь Джейк Пол, але, окрім цього, не бився багато років.

Джейк Пол — це боєць YouTuber, який був дуже активним протягом останніх кількох років, але розумно обирав суперників для бою, часто вибираючи колишніх чемпіонів UFC або старих суперників у соціальних мережах.

Він справді бився з професійним боксером Томмі Ф’юрі в лютому минулого року та програв, а минулими вихідними провів поєдинок з іншим боксером і переміг нокаутом у першому раунді, але він ніколи не зустрічався ні з ким, хоча б трохи наближеним за досягненнями або якістю легенди суперважкої ваги Тайсона.

Розмовляючи з Netflix, «Найпоганіша людина на планеті» пояснив це рішення, яке фанати загалом сприйняли не надто позитивно.

Я дуже чекаю можливості вийти на ринг з Джейком Полом на стадіоні AT&T в Арлінгтоні, штат Техас. За ці роки він значно виріс як боксер, тож буде дуже цікаво побачити, що воля й амбіції «дитини» можуть зробити з досвідом і здібностями «найвеличнішого боксера всіх часів».

– пояснив Майк Тайсон.

Майк Тайсон
Фото – netflix.com

Багато людей вважають, що бій, швидше за все, приверне величезну кількість учасників, але це не те видовище, яке загалом підходить для спорту.

Також раніше ми писали про те, що боксер-суперважковаговик Ділліан Вайт заявив про своє повернення через рік після проваленого тесту на наркотики

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *