Боксер-суперважковаговик Ділліан Вайт заявив про своє повернення через рік після проваленого тесту на наркотики

Майже через рік після того, як він не пройшов тесту на наркотики, Ділліан Уайт заінтригував шанувальників боксу, заявивши, що він може повернутися
Ділліан Вайт. Фото - skysports.com

Як повідомляє «Kreschatic», Уайт був невід`ємною частиною суперважкого дивізіону протягом кількох років. Британський боєць приймав будь-які випробування і його бої завжди були цікавими. Він намагався боротися за титул чемпіона світу проти Тайсона Ф’юрі, але був нокаутований на лондонському стадіоні «Вемблі»

Він перемагав таких боксерів, як Джозеф Паркер і Дерек Чісора, але також програвав таким, як Ентоні Джошуа та Олександр Повєткін, хоча він помстився за цю поразку. У дні, що передували матчу-реваншу з Джошуа, з’явилася новина, що він провалив тест на наркотики.

Роберт Геленіус прийшов на заміну Вайту в останню хвилину і був переможений Джошуа, а Вайт зник і більше про нього не було чути, хоча його тренер Бадді МакГірт ще в січні повідомив, що він повернеться в якийсь момент.

бокс
Фото – boxing-social.com

І от боксер, відомий під ніком The Body Snatcher (Викрадач тіл), опублікував в Instagram відео, на якому показано, як він повертається у форму та лупцює боксерську грушу.

У підписі до відео йдеться:

The Body Snatcher повертається. Незабаром…

Наразі немає інформації про те, коли, проти кого або де він може повернутися. Це вже третій раз, коли Вайт бере участь у сазі з тестуванням на наркотики.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тренер Ентоні Джошуа розповів, що його найбільше хвилює перед поєдинком з Френсісом Нганну

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *