Тайсон Ф’юрі зухвало відповів Володимиру Кличку на його поради Олександру Усику

Тайсон Ф'юрі відповів своєму давньому супернику Володимиру Кличку після того, як Олександр Усик розповів, що він розмовляв з колишнім королем суперважкої ваги про те, як провести майбутній беззаперечний бій за титул
Тайсон Ф'юрі провів прес-конференцію, де зухвало висловився про Володимира Кличко. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик нарешті проведуть бій в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, у суботу, 18 травня, після того, як спочатку бій довелося перенести через поріз, який отримав «Циганський король» під час спарингу.

Раніше цього тижня Усик розповів, що спілкувався з Кличком, якого Ф’юрі скинув з трону в суперважкій вазі в Німеччині ще в 2015 році.

Тайсон Ф'юрі
Фото – boxing-social.com

До бою з Усиком залишається трохи більше місяця, і Ф’юрі провів прес-конференцію в Моркемі де зухвало відповів двом українським боксерам.

Це буде корисна порада, як програти циганському королю. Як мій старий приятель Володимир може дати комусь якусь пораду? Він би сам нею скористався, якби мав хоч якусь ідею, як мене перемогти. Це був абсолютний однобічний урок боксу, який я дав старому Володимиру.

Я тоді сказав собі, що якщо я не зможу перемогти старого Володимира, то я ні на що не здатний. Я повторю це ще раз – якщо я не зможу перемогти Усика, я, безсумнівно, нікудишній. Якщо Тайсон Ф’юрі не може перемогти Усика, Тайсон ні на що не годиться.

– заявив Тайсон Ф’юрі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що багаторічний промоутер Тайсона Ф’юрі зробив дивний прогноз на його бій з Олександром Усиком

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *