Перша ракетка світу Новак Джокович «помстився» Лоренцо Музетті і вийшов у чвертьфінал турніру в Монте-Карло

Новак Джокович, який програв Музетті на етапі 1/8 фіналу в Монте-Карло минулого року, зробив камбек в першому сеті та виграв з рахунком 7-5 6-3
Новак Джокович взяв реванш у італійця Лоренцо Музетті, обігравши його в двох сетах. Фото - ATP Tour/X

Як повідомляє «Kreschatic», 36-річний серб став лише другим тенісистом, який досяг 10 чвертьфіналів Монте-Карло у відкритій ері. В чвертьфіналі Новак Джокович зіграє з австралійцем Алексом де Мінауром, пише BBC.

Вигравши п’ять із останніх шести геймів, щоб зрештою виграти стартовий сет, Джокович двічі втратив свою подачу в другому. Але дворазовий тріумфатор Монте-Карло, який виступає на першому турнірі після розриву з колишнім тренером Гораном Іванішевичем, відповів на ці невдачі та зміг виграти матч.

Він сподівається дійти до свого першого півфіналу після своєї останньої перемоги на турнірі дев’ять років тому проти Де Мінаура, який переміг співвітчизника Олексія Попиріна з рахунком 6-3 6-4.

Я не думаю, що я все ще на своєму найвищому рівні, але це був чудовий тест сьогодні проти великого гравця, дуже талановитого гравця.

– сказав Джокович.

Новак Джокович
Фото – ATP Tour/X

Другий сіяний італієць Яннік Сіннер переміг німця Яна-Леннарда Штруффа 6-4 6-2 і зіграє в чвертьфіналі проти сьомого сіяного датчанина Хольгера Руне, або дев’ятого сіяного болгарина Григора Димитрова.

Четвертий номер посіву Даніїл Мєдвєдєв вибув після поразки 6-3 7-5 від Карена Хачанова. Хачанов зустрінеться зі Стефаносом Циціпасом у чвертьфіналі після того, як 12-й сіяний грек переміг німця Олександра Звєрєва 7-5 7-6 (7-3).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Новак Джокович встановив новий рекорд в якості першої ракетки світу і не збирається здавати позиції

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати