Це мій останній шанс – 38-річний Деонтей Вайлдер вийде на ринг проти 40-річного китайського боксера Чжана Чжілея

Американський суперважковаговик Деонтей Вайлдер підписав контракт з Matchroom Boxing і зустрінеться з Чжаном Чжілеєм з Queensberry Promotions у рамках події 5 проти 5, що відбудеться 1 червня в Саудівській Аравії
Деонтей Вайлдер зустрінеться з Чжаном Чжілеєм 1 червня після несподіваного пдписання контракту з Едді Хірном. Фото - Matchroom Boxing/X

Той факт, що Деонтей Вайлдер став підопічним промоутера Едді Хірна виявився несподіваним, оскільки Matchroom і Queensberry представили своїх бійців у найефектнішому вигляді на прес-конференції в Лондоні, пише BBC.

10 бійців були в білих масках, перш ніж один за одним їх розкривали.

Queensberry Promotions
Queensberry Promotions проти Matchroom Boxing. Фото – Matchroom Boxing/X

Як повідомляє «Kreschatic», суперважковаговик Деніел Дюбуа – перший, про кого стало відомо – вийде проти Філіпа Хрговіча у бою за титул чемпіона світу в Ер-Ріяді, а представник напівлегкої ваги з Ліверпуля Нік Болл кине виклик чемпіону світу WBA Реймонду Форду.

Поєдинок у середній вазі між непереможним лондонцем Хамзою Ширазом і американцем Остіном Вільямсом і бій у британській напівважкій вазі між Віллі Хатчінсоном і Крейгом Річардсом доповнюють склад.

Деонтей Вайлдер був останнім боксером, якого представили. Він вигукнув свою фірмову «Bomb Squad», коли усміхнений Хірн махнув кулаком.

Ніхто ніколи не думав, що ми з Едді працюватимемо разом. Це найбільший сюрприз.

– сказав Вайлдер.

Хірн додав:

Ми працюємо разом лише одну ніч.

Деонтей Вайлдер
Чжан Чжілей і Деонтей Вайлдер. Фото – Matchroom Boxing/X

Зв’язок Хірна та Вайлдера є несподіваним і демонструє, що будь-які розбіжності можна виправити за допомогою саудівського впливу.

Вони сварилися один з одним протягом більшої частини десятиліття, оскільки Хірн підтримав Ентоні Джошуа у потенційному бою, який ще не відбувся.

Matchroom Boxing
Фото – Matchroom Boxing/X

Вайлдер був одним із боксерів з найбільш руйнівним ударом у дивізіоні, але виграв лише один бій з листопада 2019 року, а Джозеф Паркер переміг його у грудні.

Ми побачимо, чи вийде у мене це чи ні. Цей бій я вважаю своїм останнім танцем, своїм останнім шансом. Я втратив свою любов і пристрасть до цієї справи. Я втратив голод з багатьох різних причин. Але цього разу я не бавлюся. Мені нема чого втрачати.

– емоційно сказав 38-річний Вайлдер.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Деонтей Вайлдер назвав ім`я боксера з найсильнішим ударом в світі: і це не Тайсон Ф`юрі

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати