Американські спортсмени оцінили «надто відверту» жіночу олімпійську форму від Nike: вона прекрасна

Американські зірки легкої атлетики підтримали нову олімпійську форму Nike, незважаючи на початкові побоювання, що одяг занадто відвертий
Легкоатлети кажуть, що їхнє занепокоєння зникло після того, як вони побачили комплекти в реальному житті. Фото - CITIUS MAG

Як повідомляє «Kreschatic», трико з високим вирізом від Nike, яке ледве прикривало зону бікіні, було продемонстровано на презентації на манекені минулого тижня, що спонукало стрибунку в довжину Тару Девіс-Вудхолл розкритикувати форму в Instagram.

Потім багато інших спортсменів приєдналися до критики, але, вперше побачивши різні вбрання особисто, та ж Девіс-Вудхолл сказала, що проблема полягала в представленні на фотографіях поруч із чоловічим комплектом із довгими шортами, пише Telegraph.

Це був знімок, який не відповідав реальності. Сьогодні я побачила комплект форми. Вона прекрасна. Вона не схожа на картинку. Виріз справді виглядає трохи інакше на цьому манекені. Їм просто слід було ще раз поглянути на когось, щоб вибрати фотографію для публікації.

– сказала срібна призерка чемпіонату світу.

Спринтерка Габбі Томас, яка виграла дві медалі на Олімпійських іграх у Токіо, погодилася, сказавши, що «спочатку була шокована, як і всі інші», коли побачила зображення екіпіровки на манекені.

Початковий шок був виправданим, але я думаю, що тепер нікому немає про що хвилюватися.

– сказала вона.

Nike
На Анні Кокрелл, бігунки з бар’єрами, ця форма виглядає менш відвертою. Фото – telegraph.co.uk

Стрибунка з жердиною Кеті Мун також поставила під сумнів, чи справедлива критика екіпіровки.

Суть у тому, що у нас справді є вибір, що одягнути, і незалежно від того, почуваємося ми найкраще в мішку з-під картоплі чи в купальнику під час змагань, ми повинні підтримувати автономію.

– сказала Мун, спонсором якої є Nike.

Дебати відбуваються напередодні презентації олімпійської екіпіровки команди Великої Британії у Парижі в четвер від Adidas. Вже виникали суперечки щодо «профспілкових прапорів» у кольорових схемах, відмінних від традиційного червоного, білого та синього дизайну, але Team GB вже пообіцяла, що офіційна форма команд матиме британський прапор на рукаві та іншу колірну палітру.

У Nike підкреслили, що працювали зі спортсменами на кожному етапі розробки екіпіровки для США.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Nike представила нову колекцію кросівок, які були розроблені штучним інтелектом (ФОТО)

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати