Енді Маррей відновлюється після важкої травми, щоб провести, можливо, останній сезон у професійному тенісі

Після розриву двох зв’язок гомілковостопного суглоба на Miami Open минулого місяця Енді Маррей повернувся до тренувань, щоб прискорити реабілітацію напередодні того, що може стати його останнім літом у професійному тенісі
Колишня перша ракетка світу 36-річний Енді Маррей відновлюється після травми. Фото - lta.org.uk

Як повідомляє «Kreschatic», шанси Маррея на виступ на Вімблдоні підвищилися після того, як він поділився відео в соціальних мережах, на якому видно, як він б’є ударами форхендом на закритому корті.

Колишня перша ракетка світу Маррей виглядав гостро під час матчу третього раунду Miami Open з Томасом Мачаком, поки він не розірвав зв’язки гомілковостопного суглоба під кінець поєдинку, пише Eurosport.

Незважаючи на те, що боротьба тривала, Маррей врешті-решт програв, після чого стало відомо про ступінь його травми, що поставило під сумнів його літню кампанію та виступ на Вімблдоні, який, ймовірно, буде його останньою появою на турнірі Великого шолома.

Енді Маррей
Енді Маррей отримав травму лівої ноги під час розіграшу проти Томаса Мачака з Чехії в третьому раунді Miami Open. Фото – Eurosport

Однак Маррею не знадобилася операція з приводу травми, і на початку цього тижня прес-секретар сказав, що реабілітація 36-річного гравця «проходить добре».

Незважаючи на його прогрес, досі немає дати очікуваного повернення Маррея, в той час як Вімблдон має розпочатися 26 липня.

І хоча час його повернення залишається незрозумілим, триразовий переможець турнірів Великого шолома був включений до списку заявок на Відкритий чемпіонат Франції, який стартує 26 травня.

Маррей відмовився від участі в Монте-Карло Masters і Bavarian International у квітні, але все ще має сподівання на Відкритий чемпіонат Франції, Вімблдон і Олімпійські ігри в Парижі, незважаючи на далеку від ідеальної форму.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Стефанос Ціціпас став трикратним переможцем турніру Мастерс в Монте-Карло

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати