Ронні О’Салліван встановив черговий рекорд на Чемпіонаті світу зі снукеру

Ронні О'Салліван в невимушеному стилі та змагаючись з ентузіазмом, дійшов до рекордного 22-го чвертьфіналу Чемпіонату світу зі снукеру, завершивши матч проти Райана Дея з рахунком 13-7 у другому раунді турніру
Ронні О'Салліван і Райан Дей після матчу. Фото - wst.tv

Як повідомляє «Kreschatic», виглядаючи розслабленим і впевненим, О’Салліван навіть вступив у дружню перемову з жінкою в натовпі, яка нетерпляче аплодувала під час 17-го фрейму. «Вона трохи захвилювалася, можливо, вона ніколи раніше не була на снукерному матчі!» пізніше пожартував він. «Я сказав, що вона повинна трохи заспокоїтися. Але потім мені стало трохи ніяково, я не хотів, щоб вона подумала, що я їй відмовляю».

На даний момент О’Салліван програв лише вісім фреймів на турнірі та зустрінеться зі Стюартом Бінгемом або Джеком Лісовскі у вівторок і середу, пише WST. Йому потрібні ще три перемоги, щоб здобути восьмий титул чемпіона світу і випередити Стівена Хендрі. Перший номер світового рейтингу вже виграв п’ять трофеїв цього сезону, а його призові за сезон 2023/24 тепер становлять 1 265 500 фунтів стерлінгів.

Гравці, що найчастіше виходили в чвертьфінал Чемпіонату світу:

  1. Ронні О’Салліван – 22
  2. Стівен Хендрі – 19
  3. Джон Хіггінс – 17
  4. Стів Девіс – 15
  5. Джиммі Вайт – 15
Ронні О'Салліван
Ронні О’Салліван. Фото – wst.tv

Працюючи з тренером Ніком Барроу, О’Салліван на цей раз задоволений своєю грою в матчах і на тренуваннях. «Таке відчуття, що я постійно хочу грати», – сказав він BBC. «Таке відчуття, що я постійно хочу вийняти кий із футляра. Я не боюся ні столу, ні шарів. Я боюся чогось іншого, але не цього. Коли ви впевнені у своїй здатності щось зробити, коли ви отримуєте шанс, тоді ви почуваєтеся добре».

Ронні О’Салліван вів з рахунком 10-6 після двох сесій, зробивши брейки в 123, 84, 83, 51, 92, 82, 65, 89, 56 і 96. Перший фрейм сьогоднішньої заключної сесії зводився до битви на жовтому і Дей, який вів з рахунком 57-35, дав супернику можливість збільшити свою перевагу.

Серія в 85 очок привела його до перемоги, і хоча Дей потім виграв один фрейм, О’Салліван завершив матч в 20-му фреймі з брейками 67 і 53.

Дей сказав: «Я створив багато моментів, але мені було важко протриматись весь матч. Я не забив забагато шарів, і ви не можете виграти в такому випадку, незалежно від того, з ким ви граєте. Якби мені вдалося розрахувати момент, я міг би більше грати і тиснути на нього, але я не зміг цього зробити».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ронні О’Салліван виграв перший в історії снукерний турнір в Саудівській Аравії

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати