Стала відома дата бою-реваншу Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика

Голова Головного управління розваг Саудівської Аравії став найвпливовішою фігурою в боксі за останні роки. Його величезні фінансові резерви допомогли йому заволодіти спортом і просунути його вперед, як мало кому вдавалося за ці роки
Голова Головного управління розваг Саудівської Аравії Туркі Аль аш-Шейх розповів, коли сподівається прийняти бій-реванш між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком. Фото - badlefthook.com

Як повідомляє «Kreschatic», у минулому залежність від моделі Pay Per View, а також відсутність єдиного керівного органу та зменшення статусу боксу на Олімпійських іграх призвели до зниження його популярності.

Туркі Аль аш-Шейх розмовляв з ESPN і сказав, що в результаті спорт «зламаний» і що він планує це виправити. Він уже пройшов довгий шлях до цього, влаштувавши деякі з найбільших боїв і подій за останній час, і великі анонси продовжують надходити.

[Бокс] зламався, але я думаю, що нам не потрібно повертати все назад. Нам потрібно покращити його за допомогою чогось іншого, у нас є стратегічне бачення, у якому ми визначили невикористані можливості та прагнемо вдосконалювати ринок.

– заявив Туркі Аль аш-Шейх.

Туркі Аль аш-Шейх з Тайсоном Ф`юрі. Фото – arabnews.com

Революція почалася з Ентоні Джошуа проти Руїса в їхньому титульному бою-реванші в суперважкій вазі в грудні 2019 року, і з тих пір відбулися визначні події, такі як реванш Джошуа з Усиком у серпні 2022 року.

Після цього відбувся поєдинок Тайсона Ф’юрі з Френсісом Нганну, а потім величезна карта «День розплати» в грудні, коли Джошуа зустрівся з Нганну, а також з Джозефом Паркером проти Деонтея Уайлдера та Деніелем Дюбуа проти Джарелла Міллера.

18 травня Туркі Аль аш-Шейх проводить найбільший бій, коли Ф’юрі та Усик битимуться за історичний беззаперечний титул, і тепер він заявив, що хотів би, щоб бій-реванш відбувся 12 або 13 жовтня і що він відбудеться незалежно від того, що станеться в першому бою і хто переможе.

Фото – boxing-social.com

Аль аш-Шейх розповів, що останнім часом він багато чому навчився і використовуватиме всю цю інформацію, щоб продовжувати розвивати спорт у майбутньому.

Ми ретельно планували свою діяльність на останні півроку. Ми витрачаємо гроші на [комерціалізацію] нашого сезону і водночас на те, щоб протестувати ринок і знати всі секрети ринку.

– додав Аль аш-Шейх.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тайсон Ф’юрі зухвало відповів Володимиру Кличку на його поради Олександру Усику

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
1 Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version