П’ять найкращих перемог Тайсона Ф’юрі напередодні бою з Олександром Усиком

У суботу Тайсон Ф’юрі зустрінеться з Олександром Усиком у, мабуть, найскладнішому випробуванні на сьогоднішній день, у якому перемога дозволить йому стати першим беззаперечним чемпіоном з чотирма поясами в історії дивізіону
Тайсон Ф`юрі. Фото - boxing-social.com

На цей раз ми розглядаємо найкращі виступи Ф`юрі на сьогоднішній день за версією Boxing Social, оскільки ера «Циганського короля» досягає свого вирішального апогею, інформує «Kreschatic».

5. Джон Макдермот (другий бій)

Тайсон Ф`юрі
Тайсон Ф`юрі і Джон Макдермот. Фото – 24.tv

На перший погляд, перемога Тайсона над Джоном МакДермоттом нічим не виділяється, але ця перемога відбулася через дев’ять місяців після їхньої першої зустрічі, у якій багато хто вважав, що виграв «Великий поганий Джон».

Натомість рефері Террі О’Коннор дивним чином оцінив бій з рахунком 98-92 на користь молодого Ф’юрі, що коштувало МакДермотту його титулу англійського чемпіона у важкій вазі та призвело до вимог реваншу.

Однак у другій їх зустрічі Тайсон впевнено переміг, і претензій бути не може. У виснажливій битві Ф’юрі переграв свого суперника, поклавши його на підлогу рингу у восьмому раунді та двічі в дев’ятому, причому останній із цих нокдаунів призвів до того, що рефері зупинив поєдинок.

Хоча Джон Макдермотт, можливо, і не найвідоміше ім’я в резюме Ф’юрі, він, безперечно, був одним із найважчих його тріумфів.

4. Ділліан Вайт

Ф`юрі
Тайсон Ф`юрі і Ділліан Вайт. Фото – fightnews.info

Після перемоги та захисту титулу чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі Тайсон Ф’юрі проводив другий захист поясу проти обов’язкового претендента та співвітчизника Ділліана Вайта на стадіоні Уемблі.

«Викрадач тіл» роками чекав шансу отримати світову нагороду, і він незадовго до бою з Тайсоном продемонстрував найкращий результат у кар’єрі у своєму матчі-реванші з Олександром Повєткіним.

На очах у 94 000 уболівальників Тайсон не дозволив домінувати супернику з першого раунду, а потім зробив неймовірний аперкот, щоб завершити бій у шостому раунді та переконати світ боксу, що він дійсно був найкращим важковаговиком на планеті на той час.

3. Деонтей Уайлдер (третій бій)

Тайсон Ф`юрі
Тайсон Ф`юрі і Деонтей Вайлдер під час третього бою. Фото – boxing-social.com

Коли було підтверджено, що Ф’юрі зустрінеться з Вайлдером втретє, вболівальники по всьому світу розчаровано зітхнули, вважаючи, що Тайсон вже й так довів, що він набагато кращий, ніж американець у їхніх перших двох зустрічах.

Проте, з точки зору самого бою, завершення трилогії Ф`юрі – Вайлдер виявилося найлегендарнішим боєм у послужному списку Тайсона – трилер із п’ятьма нокдаунами.

Здавалося, що все йшло за планом, коли Ф’юрі збив з ніг «Бронзового бомбардувальника» в третьому раунді, помітно поранивши колишнього чемпіона та, здавалося, виправдав очікування, здобувши ще одну перемогу нокаутом.

Проте Вайлдер відповів неймовірним ударом, який приголомшив Ф’юрі, перш ніж покласти на підлогу британця вдруге.

Якимось чином Тайсон відновився між раундами та зібрався, щоб зробити ще два власних нокдауни, останній з яких вимкнув світло для Вайлдера та забезпечив Тайсону знакову, виснажливу перемогу.

2. Деонтей Уайлдер (другий бій)

Ф`юрі
Тайсон Ф`юрі і Деонтей Вайлдер під час другого бою. Фото – boxing-social.com

Боротьба Ф’юрі поза рингом і дивовижне повернення залишилися невинагородженими, коли він вийшов проти Вайлдера в першому бою – судді оголосили нічию.

Однак у фінальному раунді цього змагання Тайсон заклав основи для драматичного реваншу та зрозумів, що спосіб перемогти одного з найвидатніших ударників усіх часів – зустріти вогонь вогнем.

Коли Ф’юрі вдруге зустрівся з Вайлдером, він показав свою універсальність і здатність пристосовуватися, щоб застосувати нестандартний підхід та провести один із найбільш однозначних боїв «в одну калитку», які коли-небудь спостерігалися в бою за титул суперважкої ваги, остаточно нокаутувавши Уайлдера в сьомому раунді.

1. Володимир Кличко

Тайсон Ф`юрі
Тайсон Ф`юрі після перемоги над Володимиром Кличко. Фото – 24.tv

Поза всяких сумнівів найкращою перемогою Тайсона стала його перемога одноголосним рішенням суддів над Володимиром Кличко у 2015 році, коли він поклав кінець майже дев’ятирічному правлінню «Доктора Сталевий молот» і став єдиним чемпіоном у важкій вазі.

Німеччина була і досі вважається місцем, де важко виграти рішенням суддів виїзному боксеру, але Ф’юрі шокував боксерський всесвіт, створивши боксерську класику та заслуживши винагороду, в якій жоден суддя не міг би йому відмовити.

Той факт, що Тайсон може перемагати таким чином і так, як він це зробив у другому бою з Уайлдером, у поєднанні з його ростом 2,06 м, робить його важким викликом для будь-якого суперважковаговика.

Також раніше ми писали про п’ять найкращих перемог Олександра Усика напередодні бою з Тайсоном Ф’юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *