Зірковий футболіст Девід Бекхем стане обличчям китайського техногіганта AliExpress на час Євро-2024

Девід Бекхем підписав угоду про глобальне представництво AliExpress, онлайн-платформи роздрібної торгівлі, що належить китайському технологічному гіганту Alibaba
Бекхем підписав угоду на час Євро-2024 з китайським технологічним гігантом. Фото - Reuters

Як повідомляє «Kreschatic», оголошення про угоду сталося в той момент, коли наступного місяця в Німеччині має розпочатися футбольний турнір Євро-2024. Компанія не розкрила, скільки грошей отримає Девід Бекхем – колишній капітан збірної Англії з футболу.

У березні AliExpress домовився про ексклюзивне партнерство на платформі електронної комерції з керівним органом європейського футболу УЄФА.

Відповідно до угоди, футбольна суперзірка стане обличчям рекламної акції AliExpress Score More, яка діятиме під час ігор, пише BBC.

AliExpress допомагає вболівальникам стати ще ближчими до Євро-2024 цього літа, пропонуючи їм чудові призи, в той час як головні події відбуватимуться на полі.

– сказав Девід Бекхем.

AliExpress приєднався до інших великих китайських фірм, які спонсорують Євро, включаючи виробника електромобілів BYD і гіганта електроніки Vivo.

Євро-2024
Євро-2024. Фото – UEFA

З тих пір, як більше десяти років тому він повісив футбольні бутси на цвях, Бекхема пов’язували з багатьма брендами та великими спортивними подіями.

За даними Sunday Times Rich List, Бекхем і його дружина Вікторія, колишня співачка Spice Girls і модельєр, мають загальний статок 455 мільйонів фунтів (581,6 мільйона доларів).

Разом з Олімпіадою та Паралімпіадою в Парижі Євро-2024 стане найбільшою спортивною подією року. Загалом в продаж надійшло 2,7 мільйона квитків на змагання, які триватимуть з 14 червня по 14 липня в 10 містах, включаючи Мюнхен і Гамбург. За даними УЄФА, загальна глобальна телевізійна аудиторія Євро-2020 склала 5,2 мільярда. Фінал, який Англія програла по пенальті, подивилися 328 мільйонів людей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Девід Бекхем розповів, як хитрощами заманював Ліонеля Мессі в Інтер Маямі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *