Леннокс Льюїс познущався в соцмережах над Деонтеєм Вайлдером після його чергової поразки нокаутом

Колишній беззаперечний чемпіон у важкій вазі Леннокс Льюїс сказав Деонтею Вайлдеру кілька слів у світлі поразки американця нокаутом від Чжилея Чжана на вихідних, що зруйнувало будь-які його плани повернення на трон суперважкої ваги
Леннокс Льюїс дав гарантовані поради Деонтею Вайлдеру після його поразки нокаутом. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Вайлдер втратив шанс зустрітися з давнім суперником Ентоні Джошуа, коли Джозеф Паркер відлупцював його у грудні, але спробував відігратися проти китайського бугімена «Великого вибуху» Чжана Чжілея в суботу ввечері, заявивши, що це може бути його останній бій, якщо він не переможе.

На жаль для “Бронзового бомбардувальника”, все пішло не за планом, і в п’ятому раунді бій було завершено, оскільки він впав на канвас і не зміг продовжувати через чудовий правий хук від 41-річного Чжана.

У своїх соцмережах легендарний Леннокс Льюїс порадив Деонтею Вайлдеру залишитися вірним своєму слову, повісити рукавички й уникнути спокуси чергової саудівської зарплати.

Деонтей Вайлдер сказав нам перед боєм, що він піде у відставку, якщо не виграє. Я вважаю, що це мудре рішення. Тепер він може піклуватися більше про свою доньку, перш ніж зазнає будь-яких додаткових збитків. Краще залишити бокс з вашими здібностями без змін, тому що після боксу вам залишиться НАГАТО більше жити.

Леннокс Льюїс
Фото – boxing-social.com

Але протягом останніх дванадцяти місяців ходили чутки про бій Вайлдера з Френсісом Нганну, чи то в боксі, змішаних єдиноборствах чи два бої за участю обох, і враховуючи, що обидва боксери програли два поєдинки поспіль, це може бути шанс для обох.

Проте тепер очікується, що Нганну дебютує в Лізі професійних бійців у вересні або жовтні, де він битиметься з Ренаном Феррейрою, який виграв турнір у важкій вазі 2023 PFL у листопаді та нокаутував Раяна Бейдера, щоб отримати шанс на бій з Нганну.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Леннокс Льюїс хоче повернутися на ринг: де і з ким битиметься легендарний боксер

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *