37-річний Новак Джокович втратить статус першої ракетки світу і може пропустити Вімблдон і Олімпійські ігри

Новак Джокович каже, що докладе всіх зусиль, щоб «якнайшвидше» повернутися на корт після перенесеної операції через травму коліна
Новак Джокович каже, що зробить все можливе, щоб незабаром повернутися після операції на коліні. Фото - x.com/AllAboutHQ

Як повідомляє «Kreschatic», 24-разовий чемпіон турнірів Великого шолома Новак Джокович відмовився від чвертьфіналу Відкритого чемпіонату Франції проти Каспера Рууда після розриву медіального меніска в правому коліні під час перемоги в четвертому раунді над Франсіско Серундоло.

Відновлення, ймовірно, займе щонайменше три тижні, а це означає, що серб потенційно може пропустити Вімблдон, який стартує 1 липня, пише BBC. Травма також вплине на підготовку 37-річного спортсмена до Олімпійських ігор, які розпочнуться 27 липня в Парижі.

Я все ще намагаюсь усвідомити все це, але я радий повідомити вам, що операція пройшла добре. Моя сильна любов до цього виду спорту, і бажання змагатися на найвищому рівні – це те, що мене тримає.

написав Джокович на X.

Джокович є семиразовим чемпіоном Вімблдону і програв Карлосу Алькарасу в п’ятисетовому трилері в минулорічному фіналі. Однак серб ніколи не вигравав олімпійського золота і не приховував, що додавання цього титулу було для нього ключовим пріоритетом цього року.

Я дуже вдячний команді лікарів, які були поруч зі мною, а також величезній підтримці, яку я отримав від моїх уболівальників. Я зроблю все можливе, щоб бути здоровим і готовим повернутися на корт якомога швидше.

– написав Джокович разом із фотографією, на якій зображений він сам і його команда лікарів.

Фото – Новак Джокович/X

Джокович також втратить статус першої ракетки світу, його місце займе італієць Яннік Сіннер. Чемпіон Australian Open Сіннер зустрінеться з іспанцем Карлосом Алькарасом у півфіналі French Open у п’ятницю.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Новак Джокович прокоментував свою сенсаційну поразку в півфіналі турніру Мастерс в Монте-Карло

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version