Рафаель Надаль пропустить Вімблдон щоб підготуватися до Олімпіади в Парижі

Дворазовий олімпійський чемпіон Рафаель Надаль цього року не гратиме на Вімблдоні, щоб зосередитися на Олімпіаді в Парижі
Рафаель Надаль виграв золото на Олімпійських іграх у Пекіні 2008 року в одиночному розряді та золото в парному розряді в Ріо 2016 року. Фото - Rafa Nadal/X

Як повідомляє «Kreschatic», 38-річний Надаль сказав, що він візьме участь у змаганнях на грунтовому корті в Бастаді, Швеція, що стане підготовкою до Олімпійського тенісного турніру, який розпочнеться 27 липня.

Вімблдон, де Рафа перемагав у 2008 і 2010 роках, стартує 1 липня. Надаль, 22-разовий чемпіон турнірів Великого шолома, сказав, що йому “сумно” пропустити “чудову атмосферу” Вімблдону, яка “завжди буде в моєму серці”, пише BBC.

Після вильоту в першому раунді Відкритого чемпіонату Франції минулого місяця Надаль сказав, що повернення на грунт Ролан Гаррос на Олімпіаді тепер є його головною метою.

З цією метою ми вважаємо, що найкраще для мого тіла — це не міняти покриття і продовжувати грати на грунті до того часу.

– сказав він.

Колишня перша ракетка світу, який зараз займає 264-е місце у світовому рейтингу, зіграє на Олімпіаді в парному розряді з Карлосом Алькарасом.

Раніше він заявляв, що планує завершити кар’єру пізніше цього року, але перед Відкритим чемпіонатом Франції сказав, що не може сказати «на 100%», чи це буде його останньою появою на турнірі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Рафаель Надаль знявся з престижного тенісного турніру в Катарі

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *