Євро-2024, перші чвертьфінали: Іспанія вибиває Німеччину, Франція знову не забила з гри, але вийшла в півфінал

Першим півфіналістом Євро-2024 стала збірна Іспанії, яка обіграла Німеччину
Франція знову не забиває з гри, але виходить у півфінал Євро-2024. Фото – uefa.com

Як повідомляє «Kreschatic», іспанці відкрили рахунок на початку другого тайму, німці змогли відігратися наприкінці. В додатковий час все йшло до серії пенальті, але на 119-й хвилині Мікель Меріно забив переможний м’яч у першому чвертьфіналі Євро-2024.

Іспанці проведуть півфінальний матч без захисників Даніеля Карвахаля (його видалили наприкінці) і Робена Ле Нормана (у нього перебір жовтих карток), а також півзахисника Педрі, який отримав травму на початку матчу з Німеччиною.

У півфіналі іспанці зіграють із Францією, яка в серії пенальті обіграла Португалію. Основний та додатковий час закінчився нульовою нічиєю. Французи виходять у півфінал Євро-2024, не забивши поки що за весь турнір жодного м’яча з гри (два автоголи та пенальті).

Іспанія вперше у своїй історії змогла обіграти господарів чемпіонату Європи чи світу. До сьогоднішньої перемоги над Німеччиною в іспанців було дев’ять поразок у дев’яти матчах. На чемпіонаті світу 2018 року в Росії збірна Іспанії поступилася в 1/8 фіналу російській збірній.

У суботу на Євро пройдуть ще два чвертьфінальні матчі. Англія зіграє зі Швейцарією, а Нідерланди – з Туреччиною.

Читайте також: Євро-2024, четвертий день плей-офф: Нідерланди та Туреччина в чвертьфіналі, усі обговорюють сльози Роналду

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *