Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал Вімблдону і розплакалась після матчу через удар по «Охматдиту»

Українська тенісистка Еліна Світоліна здобула впевнену перемогу у четвертому раунді Вімблдону, обігравши китайську спортсменку Ван Сінью з рахунком 6:2, 6:1
Світоліна вийшла на матч четвертого раунду Вімблдону з чорною стрічкою на підтримку України. Фото – Reuters

Як повідомляє «Kreschatic», ця перемога відбулася у понеділок і дозволила їй вийти у чвертьфінал престижного турніру. Проте, здобуток на корті виявився другорядним порівняно з емоціями, які переповнювали спортсменку під час інтерв’ю після матчу. Еліна Світоліна розплакалась, згадавши про ракетний удар по головній дитячій лікарні в Києві, пише Reuters.

Звісно, сьогодні я показала хорошу гру. Але для українського народу це важкий день.

– сказала Еліна Світоліна, яка не змогла стримати сліз. Українка, яка минулого року досягла півфіналу на трав’яних кортах Вімблдону, у понеділок вийшла на матч з чорною стрічкою на білій формі.

Сьогодні було не просто зосередитися на грі. З ранку читати новини було важко. Вийти на корт було надзвичайно складно.

– додала вона.

Російські війська вранці 8 липня завдали ракетних ударів по містах по всій Україні, внаслідок чого загинуло щонайменше 36 цивільних осіб, а також було суттєво пошкоджено лікарню «Охматдит», що стало найсмертоноснішим ударом останніх місяців.

Міністерство оборони Росії цинічно заявило, що їхні сили виконали удари по цілях у оборонній промисловості та авіабазах в Україні. Москва традиційно заперечує цілеспрямовані атаки на цивільне населення та цивільну інфраструктуру.

Також раніше ми писали про те, що Рафаель Надаль пропустить Вімблдон щоб підготуватися до Олімпіади в Парижі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *