Новак Джокович роздратовано перервав інтерв’ю BBC після питань про поведінку фанатів на Вімблдоні

Сербський тенісист Новак Джокович перервав інтерв'ю з BBC після того, як журналіст Ріші Першад запитав його про коментарі стосовно «нешанобливої» поведінки публіки на центральному корті
Новак Джокович роздратовано поспілкувався з Ріші Першадом в студії BBC. Фото - BBC

Як повідомляє «Kreschatic», Новак Джокович, семиразовий чемпіон турніру, висловив невдоволення поведінкою глядачів у понеділок ввечері після своєї перемоги над Хольгером Руном. В інтерв’ю після матчу з Першадом тенісист зазначив, що публіка освистувала його під час гри, і натомість скандували ім’я «Рун!».

На вечірньому інтерв’ю того ж дня Першад знову поставив Джоковичу питання, чи все ще він стоїть на своєму. Після третього запитання журналіста Новак запитав, чи будуть його запитувати про наступний матч проти Алекса де Мінура.

Першад спробував виправдати свої запитання, але зрештою перейшов до обговорення чвертьфінального матчу, після чого Джокович раптово залишив інтерв’ю разом з невідомою особою. Інтерв’ю було показано в ефірі Вімблдону на BBC у вівторок.

Ввечері в понеділок Новак Джокович звинуватив публіку Центрального корту у «перетинанні межі» та нешанобливій поведінці. Семиразовий чемпіон вважав, що його освистували, тоді як глядачі скандували «Рун!».

«Всім фанатам, які проявили повагу і залишилися тут цієї ночі, я вдячний вам з усього серця і ціную це,» – сказав Джокович. «А всім тим, хто вирішив не поважати гравця – у цьому випадку мене – бажаю гарної ночі.»

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал Вімблдону і розплакалась після матчу через удар по «Охматдиту»

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *