Фінал Євро-2024: Іспанія – чемпіон, англійці програють другий фінал поспіль

Іспанія - Англія 2:1. На гол Вільямса на початку другого тайму англійці відповіли влучним ударом Палмера на 73-й хвилині, а на 86-й хвилині Ойарсабаль забив переможний гол
Збірна Англії не може нічого виграти вже 58 років, Іспанія стала чемпіоном Європи вчетверте. Фото - uefa.com

Як повідомляє «Kreschatic», на 90-й хвилині фіналу Євро-2024 Англія могла зрівняти рахунок, але захисник збірної Іспанії виніс м’яч із власних воріт. Англія, яка була головним фаворитом турніру знову без перемоги: збірна не може нічого виграти з 1966 року.

Збірна Іспанії стала рекордсменом за кількістю титулів чемпіонів Європи. Це четверта перемога іспанських футболістів на Євро: перша була далекого 1964 року, а потім легендарне покоління Хаві та Іньєсти виграло два турніри поспіль у 2008-му та 2012-му. У збірної Німеччини залишилося три титули, у французів та італійців — по два.

Іспанське видання Marca склало свою традиційну збірну розчарувань турніру. Серед нападаючих — Ромелу Лукаку (найкращий снайпер відбіркового турніру на цьому чемпіонаті забив кілька голів, але жоден з них не зарахували) і Кріштіану Роналду (жоден гол і незабитий пенальті, який міг коштувати Португалії місця у чвертьфіналі). У віртуальній збірній невдах також присутній наш Олександр Зінченко. Кіліана Мбаппе, який жодного разу не забив із гри, у збірній розчарувань немає – уболівальники здивовані.

Євро-2024
Збірна розчарувань Євро-2024. Фото – Marca

Наступний чемпіонат Європи пройде у 2028 році у Великій Британії — на полях Англії, Шотландії, Північної Ірландії та Уельсу.

Читайте також: Євро-2024, півфінали: Англія забиває Нідерландам на останніх хвилинах і виходить у фінал

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *