Джад Трамп вперше в кар`єрі виграв престижний турнір Shanghai Masters

Джад Трамп переміг Шона Мерфі з рахунком 11-5 і вперше в кар'єрі виграв Shanghai Masters
Тріумф Джада Трампа в Шанхаї. Фото - WST

Як повідомляє «Kreschatic», ця перемога поклала край серії жахливих фінальних поразок у Шанхаї для Трампа. Він втратив перевагу 7-3 і програв у фіналі 2012 року Джону Хіггінсу з рахунком 10-9. Потім Джад Трамп зазнав ще однієї поразки з рахунком 10-9 проти Кайрена Вілсона у 2015 році та був побитий Ронні О’Салліваном з рахунком 10-3 у 2017 році.

Цього року Трамп помстився О’Саллівану у півфіналі. Ронні виграв 21 матч і чотири титули поспіль на цьому турнірі, поки не зіткнувся з Трампом, який розгромив його з рахунком 10-3.

Як пише WST, англієць вперше виступав у сезоні, але з самого початку був у блискучій формі. Під час турніру він зробив десять сенчурі-брейків, побивши попередній рекорд О’Саллівана з вісьмома. За перемогу Трамп отримав 210 000 фунтів стерлінгів.

Джад Трамп
Фото – WST

Поразка Мерфі означає, що йому доведеться почекати тріумфу в Шанхаї. Шон двічі посів друге місце, програвши до цього фінал 2019 року О’Саллівану. Він відправляється з Шанхаю з призом у 101 000 фунтів стерлінгів.

Результат матчу був визначений в першій сесії, коли Трамп вийшов вперед з рахунком 7-1. Тим не менш, Мерфі зміг взяти останні два фрейми сесії і завершити її з рахунком 7-3.

Коли почалася друга сесія, Трамп знову підтвердив своє домінування та зробив серії з 61, 86 та 114, щоб залишитися лише на один фрейм від перемоги з рахунком 10-3.

Шон Мерфі
Шон Мерфі після матчу. Фото – WST

Знову Мерфі відмовився здаватись. Він створив два послідовні сенчурі 110 і 101, щоб залишитися в грі. Однак повернення було недовгим, коли Трамп подолав його опір, щоб виграти 16-й фрейм та перемогти з рахунком 11-5.

Шанхай – моє улюблене місто в Китаї. Усі вони особливі, але це одне з перших, на які я отримав кваліфікацію після того, як став професіоналом. Я тричі був у фіналі і ніколи раніше не перемагав. Особливо було грати з Ронні у півфіналі, оскільки він вигравав його стільки разів поспіль. Побити його було чудово.

– сказав Трамп після матчу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ронні О’Салліван і Джадд Трамп сенсаційно програли у чвертьфіналі Чемпіонату світу зі снукеру

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *