Ронні О’Салліван і Джадд Трамп сенсаційно програли у чвертьфіналі Чемпіонату світу зі снукеру

Перший номер світового рейтингу Ронні О’Салліван програв Стюарту Бінгему з рахунком 13-10, а другий номер Джад Трамп був зупинений Джеком Джонсом з рахунком 13-9
Ронні О’Салліван під час матчу з Стюартом Бінгемом. Фото - telegraph.co.uk

Як повідомляє «Kreschatic», з іншого боку турнірної сітки Девід Гілберт вийшов у півфінал, перемігши Стівена Магуайра з рахунком 13-8. Тепер він зіграє з англійцем Кайреном Вілсоном, який переміг чотириразового переможця з Шотландії Джона Хіггінса з рахунком 13-8.

Джад Трамп
Джек Джонс (праворуч) бере участь лише у своєму другому чемпіонаті світу, де обіграв Джада Трампа в чвертьфіналі. Фото – bbc.com

Джада Трампа та Ронні О’Саллівана вважали фаворитами на тріумф у театрі Крусібл перед турніром, пише BBC. Жеребкування перед турніром залишало відкритою перспективу захоплюючої зустрічі чемпіонів між собою у півфіналі, причому О’Салліван також переслідував рекордний восьмий титул чемпіона світу в сучасну епоху, зрівнявшись зі Стівеном Хендрі на семи у 2022 році.

Але всього цього вже немає для «Ракети», який не зміг відірватися від чемпіона світу 2015 року Стюарта Бінгема, який стримав нерви та зробив чудовий брейк у 104, вигравши три фрейми поспіль, щоб закріпити свою перемогу.

Стюарт Бінгем
Стюарт Бінгем. Фото – wst.tv

Успіхи Бінгема, Гілберта та Джонса означають, що вперше з 1977 року троє гравців, які пройшли кваліфікацію, дійшли до півфіналу турніру.

Місце в світовому рейтингу гравців, що вийшли в півфінал:

  • Кайрен Вілсон 12
  • Стюарт Бінгем 29
  • Девід Гілберт 31
  • Джек Джонс 44

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ронні О’Салліван встановив черговий рекорд на Чемпіонаті світу зі снукеру

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати