Найкращий у світі: Усик залишається лідером рейтингу P4P

ESPN оновив свій рейтинг найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, зберігши лідируючу позицію за Олександром Усиком. 
Олександр Усик. Фото - Спорт 24

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Sports.ua

Чинний чемпіон у суперважкій вазі, що володіє титулами WBC, WBA, WBO та IBO, продовжує утримувати статус найкращого боксера світу за версією ESPN. 

Після успішного завоювання титулу у четвертому дивізіоні американський боксер Теренс Кроуфорд зберігає друге місце у рейтингу. На третю позицію піднявся японський боксер Наоя Іноуе, відзначившись значними досягненнями у своїй кар’єрі. Далі у списку йдуть Дмітрій Бівол, Сауль Альварес, Артур Бетербієв та інші спортсмени.

Цієї весни Олександр Усик (22-0, 14 КО) шокував боксерський світ, перемігши Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) в напруженому поєдинку, який завершився роздільним рішенням суддів. Ф’юрі, якого багато хто вважав безперечним фаворитом, несподівано поступився Усику, чим викликав справжню сенсацію. Реванш між боксерами вже призначено на 21 грудня, і цей бій обіцяє бути не менш захопливим та непередбачуваним, ніж їхня перша зустріч.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Усик дав оцінку здібностям Тайсона Ф’юрі.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *