Завтра Динамо Київ проведе вирішальний матч ЛЧ

Київське "Динамо" готується до одного з найважливіших матчів цього сезону – протистояння з австрійським "Зальцбургом" у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів.
Афіша матчу. Фото - Динамо Київ

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Statbet

Підопічні Олександра Шовковського вже завтра, 21 серпня, вийдуть на поле стадіону “Арена Люблін” у Польщі, щоб провести перший стиковий матч проти міцного австрійського клубу. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Вболівальники матимуть можливість спостерігати за матчем у прямому ефірі на каналі “Megogo Футбол 1”, де зустріч буде супроводжена аналітичною студією з експертами. Коментуватимуть гру досвідчені Сергій Лук’яненко та Владислав Шалота, додаючи свої професійні штрихи до цього важливого протистояння.

На папері “Динамо” підходить до матчу в ролі аутсайдера. Букмекери оцінюють шанси киян на перемогу коефіцієнтом 2,70, тоді як на успіх австрійців – 2,45. Результат матчу обіцяє бути непередбачуваним, що лише додає інтриги до цього протистояння.

На полі за дотриманням правил слідкуватиме швейцарська бригада арбітрів на чолі з Сандро Шерером. Його колеги Йонас Ерні та Сюзанн Кюнг допомагатимуть у прийнятті рішень, а роль четвертого арбітра виконуватиме Ліонель Чуді. Матч також буде забезпечений системою VAR, яку контролюватиме Федайі Сан.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що “Динамо” перемагає “Рейнджерс” та виходить до плей-офф ЛЧ.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *