Сестра олімпійської чемпіонки Магучіх розкрила, заради чого легкоатлетка могла залишити спорт

Сьогодні, 19 вересня, українській легкоатлетці Ярославі Магучіх виповнилося 23 роки. Старша сестра олімпійської чемпіонки Анастасія розказала, що свого часу володарка світового рекорду у стрибках у висоту могла залишити спорт заради іншого захоплення.
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх. Фото – championat.com

Сестра олімпійської чемпіонки в етері програми «Сніданок з 1+1» поділилася спогадами про їхнє дитинство. За словами дівчини, майбутня зірка світового спорту займалася співом і навіть мала намір залишити легку атлетику, щоб стати відомою артисткою, інформує видання «Kreschatiс».

Ярослава Магучіх з сестрою Анастасією
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх з сестрою Анастасією. Фото – instagram.com/rosya_dp

Магучіх обожнювала співати українські пісні, її улюбленою композицією була «Як у нас на Україні». Саме з цією піснею дівчинка вступила до музичної школи.

Спочатку майбутню чемпіонку відмовлялися приймати у навчальний заклад, заявляючи, що вона їм не підходить. Однак Ярослава настільки старанно займалася, що вже за кілька років педагог не хотів її відпускати.

Нагадаємо, що 18 вересня у аеропорту Кракова затримали українського боксера Олександра Усика. Журналісти дізналися причину інциденту за участю чемпіона.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *