Поводився агресивно, погрожував прикордонникам – росЗМІ опублікували «розслідування» щодо затримання Усика у Кракові

Російські пропагандисти не полишають тему затримання професійного боксера Олександра Усика у Кракові. Псевдожурналісти опублікували «розслідування» щодо інциденту в аеропорту за участю українського спортсмена.
Український професійний боксер Олександр Усик. Фото – ЕРА

У ніч на 18 вересня Усика і його тренера затримали у краківському аеропорті. Причиною інциденту стала категорична позиція українського чемпіона стосовно відмови прикордонників у посадці на рейс його тренеру. Однак пропагандисти російського видання «Советский спорт» виклали свою версію того, що відбулося, інформує «Кreschatic».

«Журналісти», посилаючи на «анонімне джерело» у прикордонній службі Польщі, заявили, що боксера затримали нібито через стан сильного алкогольного сп’яніння у його друга, без якого він відмовлявся сідати у літак. ЗМІ стверджує, що українці «поводилися агресивно, погрожували прикордонникам», зокрема товариш Усика «створював загрозу безпеці».

Пропагандисти зазначили, що, окрім цього, чемпіон і його друг відмовилися співпрацювати з польськими поліцейськими, а після того, як з’явився консул, почали спілкуватися українською мовою, вдаючи, що не розуміють англійську.

Псевдожурналісти додали, що інцидент за участю Усика зам’яли, однак ця подія нібито досі викликає обурення серед польських прикордонників.

Як повідомлялося, Володимир Кличко став найкращим суперваговиком XXI століття за версією порталу GiveMeSport, обігнавши у рейтингу Усика.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version