Скандал P Diddy: як “Білі вечірки” похитнули світ спорту

Останні події навколо відомого американського репера P Diddy викликали обурення в соціальних мережах, зокрема через його "Білі вечірки".
Новий скандал похитнув спорт. Фото - BN

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на УП

Останні події навколо відомого американського репера P Diddy викликали обурення в соціальних мережах, зокрема через його “Білі вечірки”. Вересень виявився знаковим для репера, оскільки його було заарештовано за серйозними звинуваченнями, зокрема у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Ці звинувачення відправили в інформаційний простір шокуючі деталі про вишукані вечірки, які насправді мали неприємний підтекст.

Спочатку ці заходи, які активно висвітлювались у медіа, здавались безневинними, адже на них часто організовували благодійні аукціони. Проте, як виявилось, вечірки не були такими вже безпечними. Інтерв’ю колишнього охоронця репера викликало хвилю обурення, адже він підтвердив всі звинувачення, вказуючи, що під час “Білих вечірок” відбувалися сумнівні дії.

Цікаво, що на цих вечірках були присутні не лише зірки шоу-бізнесу, а й легенди спорту. Серед відвідувачів значились імена, які вже давно стали символами баскетболу: Леброн Джеймс, Майкл Джордан та Меджик Джонсон. Хоча репутація “пенсіонерів” не постраждала, Леброн Джеймс опинився під прицілом громадськості через компрометуючі фотографії з вечірки, на яких він з’явився в костюмі покоївки.

Реакція фанатів була миттєвою: в соцмережах з’явились старі інтерв’ю Леброна, де він вихваляв “крутість” вечірок P Diddy. Наразі сам баскетболіст не коментує ситуацію, залишаючи свою позицію невідомою. Тим часом, скандал навколо P Diddy продовжує набирати обертів, і хоча жоден із згаданих зірок поки не є безпосередньо причетним до справи, їх ім’я знову стало предметом обговорення в медіа.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що «Барселона» отримала санкції за нацистські банери.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *